Sinkbalje til fotografering av nydelig baby

babyfotografering sinkbalje red IMG_6088
Velkommen! Så koselig at du titter innom bloggen i dag – det synes jeg er kjempestas!! ♥ I dag vil jeg dele et par bilder av ei supersøt prinsesse jeg har fotografert, hun er vel ca 4mnd her? Det var denna hukommelsen da, hihi! Uansett, det jeg ville formidle var at det fungerer fint å fotografere oppi denne sinkbalja med et litt større motiv også – ikke bare nyfødtfoto. Supersøte prinsessa!! Synes det er helt herlig det bildet hvor hun smiler, men personlig liker jeg enda bedre det andre! ♥ Herlige jenta! Kunne vært nusselig å bruke balja til sommerbilde med litt større baby/barn – sittende oppi balja, med masse vann, såpekum og såpebobler…!
Jeg håper du har en VIDUNDERLIG dag!! ♥ Stor klem fra meg til DEG!

9 Comments

 • Tonerose on April 2, 2012

  Åh – så gøy Reidun!!! Helt herlig!! :o)

  Kjempestas at du/dere ble inspirert av bloggen! Ingen ting er bedre enn det! :o) Hadde vært UTROLIG gøy om du har lyst til å dele noe bilde…? Men bare om du har lyst, full forståelse om du ikke ønsker det også! :o) Et lite bilde på mail ville vært STAS! hihi.

  Uansett er jeg kjempeglad for at dere har tatt slike bilder, herlig!! :o) Nydelige minner for seinere tid, også SÅ gøy å ha på veggen!!

  Håper du får en vidunderlig dag i dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on April 2, 2012

  Hei Lene,

  Hjertelig takk!! :o) så gøy at du også liker det bildet hvor hun ikke smiler aller best. Nydelige lille dukka!! :o)

  Tusen takk for det – jeg håper du får en perfekt mandag i dag!!

  stor klem!

 • reidun on April 1, 2012

  Utrolig herlig bilde =0))
  Kusinen min har tatt masse flotte bilder av småen no og de ble bare såååå nydelige=0))
  Hun hadde kjøpt sinkbalje og der sitter han oppi med saueskinn og bamselue og smiler så fint=0)))
  E så fornøyd og takk til deg for inspirasjon =0)))
  Klemz

 • Lene on April 1, 2012

  Så herlige bilder 🙂 Er enig med deg, synes også at bildet hun smiler på men likte også best det andre. Det var jo bare nydelig da <3 Ha en nydelig søndag <3 Stor klem

 • Tonerose on April 1, 2012

  Hei A-H,

  Kunne ikke vært mer enig – skikkelig sjarmerende!! Denne har jeg vært så heldig å få av mamma’n min for lenge siden, den har hun fått av mormor og morfar for enda lengre siden. Herlig med ting som har litt historie!

  Hehe – ikke like enkelt å få putta de oppi ei litta balje nå lenger nei… hihi!!

  Åh, stilig med ved i – og enda bedre med litt pelargonia ja! Også så herlig variant… Gleder meg til å kunne ha litt slike ute i hagn igjen jeg også, gleder meg til sommer’n!

  Åh – så GØY!! Hihi, den høres herlig ut! Snille deg, vil tro hun ble kjempeglad!!

  Søta, så koselig at du setter pris på tiden jeg bruker på bloggen! :o) Det er nettopp det som gjør det verdt det!

  Tusen takk for det – håper du får en herlig søndag!

  Stor klem!

 • Tonerose on April 1, 2012

  Hei Amalie,

  Så gøy at du elsker bloggen min!! :o) Hjertelig takk for det søta!! ♥

  Tipper popcornboksene dine ble knallfine!! :o) Ja, det kan være litt knotete uten mal.. Men det går jo! :o)

  Håper du har en herlig påske!!

  Stor klem!

  …ps – prøver å få kommet meg innom bloggen din etterhvert, gleder meg til å se! :o)

 • A-H on March 31, 2012

  Elsker sinkbaljer, er alltid på utkikk etter de! Skulle ønske jeg hadde slike bilder av mine, med nå er de blitt 9 og 5 år hihi..

  I min balje har jeg nå ved! Men snart får den komme ut på verandaen og fylles med dronning ingrid *drømmer om sommer*:)

  Vil også si, at i dag lagde jeg kake inspirert av deg! En påskehare dukket ned i midten av sjokoladekaken med gul krem og litt sjokoladedrøssel, på leting etter noen mandelegg!! Kaken var en gave til ei som ble 85 år!!

  Takk for at DU gir av deg selv:)
  God lørdagskveld:)

 • Amalie on March 31, 2012

  P.s Hadde Elsket at du kommenterte på min blogg 😀
  majevs.blogg.no

 • Amalie on March 31, 2012

  Hei <3
  Jeg ville bare stikke innom å si at jeg elsker bloggen din, den gir meg så mye inspirasjon og jeg er bare 12år! Du gir meg kjempe mye inspirasjon! Skulle ønske jeg var like flink som deg. I går prøvde jeg meg på Popcorn boksene dine, jeg synes dine var mye finere enn mine, men nå brukte ikke jeg mal da 😉 Elsker bloggen din og har lest den kjempe lenge<3
  Jeg bare elsker bloggen din!
  Klem Amalie

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...