Siste dag på Giveaway’n; støpte engler etc i betong ♥ Endelig blomstring i hagen!

Først vil jeg starte med en liten påminnelse om at i dag er siste dagen av min første giveaway på bloggen min! :o) Det er englene jeg har støpt i betong, og litt hjerter og sommerfugler. Alle er hjertelig velkomne til å delta, man trenger ikke ha egen blogg – HER kan du lese om hvordan du deltar. Vinnerne trekker jeg ut i morgen –  man kan melde seg på helt til midnatt i natt.

give_away_i_Toneroses_hage[7][1]

I hagen har nå trærne begynt å blomstre – de dufter himmelsk! :o) Morelltreet jeg plantet sammen med tvillingsøstra mi i fjor, har kommet med de yndigste små blomstene. Kanskje får vi bær allerede i år? Det hadde vært noe! :o)

IMG_6885 IMG_6886

Det lille treet er overstrødd med disse små hvite blomstene. Kjempesøtt! Treet er av typen Sunburst, er det noen som har kjenneskap til dette treet? Jeg er veldig spent på bærene!

IMG_6888

Epletreet jeg fikk til bursdagen min i fjor, sorten Le Blance, har blomstene ikke sprunget ut på enda. Men det er nok ikke lenge før! :o) Plommetreet som var nyplantet da vi flyttet inn her for snart fire år siden har vokst seg stort på den lille tiden. Og det er i gang med blomstringen sin! Dette treet vet jeg ikke navnet på, men det får de deiligste store røde plommer. Herlige!! Å ha noen trær i hagen som gir frukt, er virkelig å anbefale – i hagen vår har vi kun unge trær, men det er kjempeherlig allikevel! Tenk å kunne gå ut i hagen og plukke egne plommer? Deilig! :o)

   IMG_6913 IMG_6955

Og det at de kommer med herlig blomstring på våren er såklart også stas! :o) Antagelig må vi/jeg flytte morelltreet og kanskje også epletreet i år siden vi skal sette opp drivhus og antagelig også garasje. Dermed har jeg også tenkt litt på å binde de opp, evt lage en portal/bue av de.. Det er jo så masse man kan gjøre med fruktrær, bare man tør! :o) Jeg kan iallefall tenke meg å gjøre noe – iogmed at vi har såpass liten hage får man dermed plass til mye mer.. Hm. Det finnes jo de skjønneste epletregjerder etc, men foreløpig har vi to fruktrær – det blir ikke store gjerdet! hihi. Tror nok det kanskje blir en bue/portal, evt at jeg planter mot en vegg og sprer grenene utover i en vifte. Da opptar i treet så stor plass, men man får allikevel nyte av den herlige frukten og blomstringen. Hmm..  Dette må jeg tenke litt mer på! :o)

 IMG_6942

Av annet spiselig i hagen har jeg plantet solbær, rips, bringebær, stikkelsbær, jordbær, markjordbær etc. Men buskene er det bare en av hver siden hagen er så liten – men jeg synes det er herlig å kunne plukke fra egen hage! :o) Bringebærene lurte jeg på å lage en smarteere løsning på enn det vi har.. mente jeg så et sted at de hadde laget et lite spir/tårn som de plantet bringebær i en sirkel rundt og bandt alt sammen i toppen – det syntes jeg virket smart! Blir jo fort et grådig kratt ut av bringebær, men det hadde vært fint å hatt det litt mer “ordna”!

IMG_6891

Rundt om i hagen har noen av de løkene jeg satt i høst begynt å springe ut, og det er så gøy å se blomstringen! Ser at det er en del av de hvor bildet på pakka har vært ganske annerledes enn i virkeligheten, men disse over synes jeg var skjønne…! Så kaldt og romantisk i fargen. Passer fint med de duse pastellfargene som er favoritten i hagen! Jeg husker jo ingenting av hva jeg gravde ned i høst – ammetåke?!??! Men det er jo veldig gøy nå! :o)

IMG_6899IMG_6911

Et par liljetulipaner i ulike farger. :o)

IMG_6916

Søte små forglemmegei-ene synes jeg er så skjønne! Jeg har fått de fra hagen til mamma, og ekstra stas er det med slike blomster som har en liten historie bak seg. Søte småtasser! :o) Desverre har jeg vist ikke klart å få noe skikkelig bilde av de. Jaja.

IMG_6918

Må se om jeg kan få tatt litt bilder i solskinn isteden, det er litt mer kos! Disse bildene tok jeg i går etter at lillegutt hadde lagt seg, og da var solen på vei ned..  I dag er første dagen jeg er baby-fri alene hjemme på NI måneder, så dagen i dag skal NYTES! hihi. (ja, det er en grunn til at jeg har barnefri i dag da, men det er en helt annen sak) Og hva er vel bedre enn å starte dagen med et lite blogginnlegg? Håper på å få tatt meg en liten bloggrunde også, etter at jeg har gjort en del obligatoriske ting i huset først. Gleder meg! :o) Også håper jeg å få gjort litt i hagen!!

Ønsker deg en HERLIG dag!

8 Comments

 • Monica fra Koseleg on May 20, 2010

  Flotte bilder- ja nå er det godt å ha hage. Frukttrærne har begynt å blomstre her hos meg også- men tulipanene venter jeg fortsatt på…Sjekker dem daglig -gleder meg!

 • Else Marie on May 19, 2010

  Det er flott å se alle trærne i blomst en blir så i godt humør.

  Hagen her er oppgravd driver med utbedring overalt,men håper vi kommer i mål i år så vi kan kose oss neste år.

 • Lokki on May 19, 2010

  SÅ mye flott du har i hagen- kan skjønne du skal kose deg med frukt og bær!!
  Bildene dine er herlig og sannelig var det gøy at du plantet tulipaner i ammetåka – for moro er det med overraskelser :))
  Du gode flinke bloggvenn – din iver smitter og gleder! Som jeg koser meg meg her hos deg!
  Håper du har hatt en herlig dag ❥❥❥
  Stor klem fra Lokki

 • Linda on May 19, 2010

  Nydelige bilder:) Ja blosmtringen til frukttrærne er fantastisk. Og så nydelige tulipaner. Morelltreet blomstrer her også, og nå er det så mye å gjøre at det går helt rundt for meg, he, he:)

 • Kristin on May 19, 2010

  Nydelige blomsterbilder:-)
  Jo takk, jeg hadde en fin 17.
  Nei da. jeg har ikke forglemmeiei og storkenebb nå. Bildet er fra i fjor!!
  Det er jo lov å jukse lit… 😉
  K

 • josimo on May 19, 2010

  De rosa tulipanene dine var virkelig søte.
  Ser du ønsker deg Riddersporer og Stokkroser til hagen din . Jeg har mange forskjellige av begge sortene,men jeg flyttet på de i fjor så jeg vet ikke hva hvem som blomstrer i år.Følg med , ser du noen du liker så skal du få frø til høsten

  Ønsker deg en flott solskinnsdag

 • Mira on May 19, 2010

  Skjønn blomstring hos deg!

  Luker i dag eg, har allerede kjørt vekk ei trillebår stufull!

  Nå har eg matpause,” inne hos deg”.

  Ha ein fin dag videre!

  Miraklem.

 • Ninni on May 19, 2010

  Er det ikke skjønt med sommeren som plutselig kom! Jeg piler rundt i haven hver morgen for å se om noe nytt blomstrer. Og vet du, jeg tror faktisk det blir i alle fall 1 blomst på den nye Magnoliaen!! Er sååå spent!

  Utrolig vakre bilder av morellblomtsene dine, fruktblomstringen er spesielt vakker når man ser den enkelte blomsten så tett på. Nydelige tulipaner også, spesielt den første var til å få dånedimpen av 🙂 Kos deg med været og haven Tonerose!

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...