Siste innspurt til Barnebursdag!

hello kitty marsipan
Velkommen! I dag er det en smule kaos hos oss, jeg er nemlig fullt opptatt med rydding, vasking, baking, kakepynting, unger og kos! ♥ Allerede i morgen skal vi feire ettårsdagen til nydelige lille niesa mi!!

IMG_8716_marsipan_Sommerfugler
Jeg tror jeg har fortrengt litt hvor mye tid jeg har brukt når jeg har ordnet istand til selskap tidligere, eller hvor utrolig lenge før jeg har startet…! Men men, selskapet blir i morgen uansett hva jeg rekker å bli ferdig med eller ei! hihi. Og kos blir det GARANTERT!
IMG_8712
Jeg har fått laget klar litt kakepynt, men har ikke helt bestemt hvordan kaka skal se ut enda… Selv har jeg veldig sansen for litt detaljer på kaka, men jeg vet ikke hvor mye jeg rekker denne gangen. Men, det kan være pent med forholdvis enkelt – så det spørs om det blir det. Hello Kitty har jeg iallefall rukket å lage av marsipan, så da får vi håpe at kaka er i boks! ♥
IMG_8726
Tror dere ikke forresten mannen min overrasket meg her om dagen, og tok med seg begge gutta avgårde så fort han var ferdig på jobb? Og de ble borte i flere TIMER!! O’lykke!! hihi. Da fikk jeg tid til å lage kakepynt, samt litt annet til bursdagen! Heldige meg!!!
IMG_8674
OG… Ikke nok med det,men mens de var avgårde ringte det på døra – og blomstermannen leverte verdens vakreste bukett til meg!!
“Til verdens beste kone!”
IMG_8695
Snille mannen min!! Vi har vært sammen i snart utrolige ti år nå – siden vi begge var 18; og fremdeles overrasker han meg med slikt! Nydelige mannen min! ♥
IMG_8676
Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen min i dag, jeg håper du får en HERLIG lørdag – fylt med kjærlighet, familie og glede!! ♥
IMG_8717
Jeg får komme meg tilbake til ordninga min, og se hva jeg klarer å gjøre mens gutta er våkne! Tipper det meste blir gjort i kveld, iallefall kakepyntinga! ♥ DET er ikke like enkelt med en på armen.. hihi.
Stor klem fra meg til DEG!

6 Comments

 • Tonerose on November 7, 2011

  Søte snille Vivian!!!

  HJERTELIG takk!! ♥ Snakker om, bare TIMER etter fødsel!!!! HERLIGE nydelige flotte storesøstra mi!! ♥

  Kjempeglad i deg!!

  Gokos!

 • Tonerose on November 7, 2011

  Hei Jane,

  Hjertelig tusen takk for det!! Jeg “glammet” henne opp med litt glitter også, hihi!! Er jo barnebursdag til ei litta prinsesse må vite, da hører litt glitter med! ♥

  Ja, jeg liker best om pynten er av marsipan – da smaker det så mye bedre! hihi.

  Jepp, han er supersnill!! Hihi, tusen takk!!! ♥

  Jeg håper du får en SUUUUPER uke, og en DEILIG mandag!!

  Stor klem!

 • Tonerose on November 7, 2011

  Hei Katrine,

  Hjertelig tusen takk snille deg!!! :o)Så søt du er, ja – han er den beste mannenn i verden! hihi.

  Tusen takk, vi storkoste oss!!

  Håper du får en HERLIG uke!!

  Stor klem!!

 • Viv on November 5, 2011

  Wow! Til både hello kitty og blomstene!! Herlig!

 • Jane on November 5, 2011

  Så nydelig Hello Kitty du har laget. Også av marsipan i tillegg. Kjempe imponert :0)
  For en romantisk og snill mann du har. Blomsterbuketten hadde du helt sikkert fortjent.

  Lykke til med kakepynting og barnebursdag.
  Strålende lørdag til deg
  Klem Jane.

 • Katrine on November 5, 2011

  Hei tone! Så nydeleleg kakepynt du har laga, du er så flink altså! Og så snill mann du har, ein virkeleg vakker bukett! Og det fortener du virkeleg.
  Lykke til med kakepyntinga og barneselskapet, eg er sikker på det vert suksess.
  Klem frå Katrine

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...