{ sjokolade // nisseslede // diy }

KL5A5610-copy

Jeg håper du har en VIDUNDERLIG lille julaften i dag! …tenk at det er julaften i morgen, her gleder unga seg helt utrolig masse – julen er virkelig MAGISK! Jeg har alltid vært glad i julen altså, men det kommer til nye høyder når man har barn – nå er jula blitt mer slik jeg husker den ifra barndommen – helt herlig ♥

Sender avgårde en virtuell sjokoladehilsen til deg i dag – enjoy!

Det finnes maaaaange herlige sjokoladeformer å få kjøpt, og de er veldig enkle i bruk. Smelt litt sjokolade – hell i forma – vent til det stivner, og smett ut søte små sjokolader. En kjempekoselig gave å ha med seg bort om man drar på besøk i jula ♥ Et par franske makroner med nougatfyll fikk også plass i sjokoladesleden – nam! Sjokoladesleden har jeg kostet med gull lustre dust, jeg er som kjent LITT glad i alt som glitrer.. hihi!

{ formene til slede etc har jeg kjøpt på globalsugarart.com }

Ønsker deg en fortryllende dag!

Stor klem

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...