{ Lag stilig og dekorativ sjokoladepynt til kake – overraskende enkelt! }

Lyst på et tips til hvordan raskt og enkelt dekorere en stilig kake?

Lag dekorativt sjokoladeknekk!

Da Daniel feiret 6-årsdagen sin ønsket han seg en kake med sjokolade som rant som han sa (Wonka party, regner med han ønsket seg kake med rennende sjokolade etter sjokolade-elva i Willy Wonka sin sjokoladefabrikk kanskje?) Uansett, jeg hadde ikke tid til å lage en designkake, og var avhengig av en enkel måte å dekorere kaka på. Dermed laget jeg en drip-cake (rennende sjokolade) – og dekorerte denne med fargerikt sjokoladeknekk!

Daniel ble kjempefornøyd =)

Sjokoladeknekk er super-enkelt å lage, her har jeg smeltet litt melkesjokolade og litt hvit sjokolade. Jeg brukte en skje og plasserte det utover et bakepapir, deretter brukte jeg en grillpinne og dro de ulike sjokoladefargene inni hverandre (superlettvint, og moro!) Siden dette var til et Wonkaparty/barnebursdag avsluttet jeg med å strø massevis av fargerikt strøssel over. Ta-taaa! Jeg lot knekket ligge og bli litt avkjølt noen minutter på benken, deretter plasserte jeg brettet inn i kjøleskapet til jeg skulle dekorere kaka. Da jeg var klar for pynten tok jeg sjokoladen ut av kjøleskapet og brukte en stor skarp kniv til å dele pynten inn i biter/trekanter. Så var det bare å dekorere kaka!

Utrolig lettvint og dekorativt – dette kommer jeg nok til å gjøre igjen! =)

Elsker enkle løsninger som fungerer – i ekte JukseSuperMamma-stil!! =)

Håper dagens innlegg var til inspirasjon – ønsker deg en deilig dag videre!

Stor klem ♥

// boka JukseSuperMamma finner du HER

// alle blogginnlegg fra Daniel sin 6-årsdag vil du finne samlet HER

1 Comment

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...