{ sjørøverbursdag // flaskepost // gratis nedlasting }

Sjørøver bursdag pirat flaskepost barnebursdag IMG_9750[1]

Tidligere har Lukas hatt sjørøverbursdag, og dette har jeg lagt ut masse bilder av på bloggen tidligere – du finner alle HER. Jeg får ofte henvendelser om hvilke fonter jeg har brukt på invitasjonene vi laget, samt bakgrunnen – så nå tenkte jeg å legge det ut her slik at DU kan laste ned og lage likt om du vil ♥ Det er kjempegøy (!) å lage sammen med barna! Print invitasjoner, riv av kantene, krøll arkene, dypp de i kaffe, stek de litt i ovnen osv – kjempegøy! Trinn-for-trinn finner du HER. Husk å legge til tekst som hvem, hvor og når ♥ Sjørøver bursdag pirat flaskepost barnebursdag

Sjørøverbursdag Invitasjon Velkommenskilt ToneroseDesign

Trykk på bildet over så kommer du til større utgave/høyere oppløsning som er fin til print

Sjørøver bursdag pirat flaskepost barnebursdag

Sjørøverbursdag anbefales absolutt, supergøy! ♥

Stor klem!

// alle innlegg fra sjørøverbursdag finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...