Skrifttyper – mine favoritter akkurat nå

favorittfonter
Velkommen til ToneroseDesign! ♥ Er vi ikke alltid på jakt etter nye lekre fonter? For en liten stund siden skrev jeg et innlegg om hvor&hvordan man kan laste ned fonter gratis. Da jeg noen dager etterpå leste på bloggen til søte Nina et innlegg om hennes favorittfonter, tenkte jeg med en gang at et slikt innlegg burde jo også jeg lage. Det er så gøy å dele slikt! Kanskje finner man en NYDELIG font som man liker skikkelig godt på denne måten – legg gjerne igjen en kommentar på innlegget om du vil tipse om din favorittfont! Jeg bruker mange ulike skrifttyper selv, men akkurat disse som jeg viser på bildet over er nok de jeg bruker hyppigst – i allefall akkurat for øyeblikket! ♥ Teksten over er navnet på ulike fonter, hvor jeg har skrevet de i deres egen skrifftype. Fant du noen du likte? ♥ (er du usikker på hvordan du laster ned en font kan du klikke HER for å lese innlegget jeg skrev om det, er du på jakt etter en spesiell font kan du søke på skrifttypen øverst til høyre på siden jeg linker til)
Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom bloggen min i dag – jeg håper dagen din blir VIDUNDERLIG!! ♥ Stor klem!
tonerose underskrift

11 Comments

 • Maria on June 11, 2012

  Hei igjen Tone! Glemte helt å svare deg tilbake, var så stresset med å få alt ferdig.. Men jeg ble superfornøyd, og det gikk over all forventning!:)

  Fargene var turkis med hvite polkadotter, og hvitt. Og jeg endte forresten opp med å bruke nesquick kremen på cupcakene, og herlighet så god den var!!!

  Legger nok ut bilder på bloggen min etterhvert, og da skal jeg poste en link her hvis du vil se!:) hihi. Tusen takk for all inspirasjonen fra bloggen din!

  Stor klem

 • Tonerose on May 31, 2012

  Hei Maria,

  Oj – tida flyer ja!! :O) Så gøy at du har blitt inspirert til å lage kakbord!! :o) hva er planene? fargene? hihi, neida – aldri intr i slikt! hihi.

  hmm… tror ikke jeg har oppskrift på en sunn kake desverre. Det går feks an å lage en vaniljecupcake, og legge litt bær – og sprøyte på litt pisket kremfløte (m litt melis) feks – da blir det ikk SÅ sukkerbombe som feks nesquick-kremen. Ved å bruke en cupcake blir det ikke SÅ stor kake, men samtidig får man effekten av krem i hele ansiktet – hihi!

  Nei, jeg setter vanligvis ikke frem en til hver av hver ting. Min erfaring er at om det ikke er “nok” til alle – blir det litt mer kamp om de ulike tingen. Men, r det mindr selskap er jo det selvfælgelig fult mulig! KOmmer litt an på hvem det er som kommer, og hva du har! Og hvorvidt det er bittesmå ting eller litt større. Lager jeg feks bite size brownies, minicupcakes etc setter jeg gjerne frem en del – de forsvinner RASKT. (så små, man kan gjerne forsyne seg av flere!) men kommer det halvparten voksne og halvparten barn setter jeg ikke frem sjokolademelk til alle – selv om jeg selv gjerne har lyst på, om du henger med? Som du sier går det også an å fylle på underveis! :o) Jeg ser gjerne litt an hvordan det blir seende ut på bordet også/hvor stor plass jeg har! :o)

  Jg har desverre enda ikke funnet noe hvit krem som jeg selv synes er like god som nesquick-kremen. Hvor lys trenger den å være? hva er fargene? Jg ville enten smeltet hvit sjokolade og blandet i kremfløte – stå natta over, og deretter piskes opp til krem. Evt er det super-raskt å bruke dr otkr vaniljemousse, men den smaker kanskje litt mer kunstig, samt blir bittelitt “hullete” i kremen.

  Jeg håper dette var til litt hjelp – kos deg masse med forberedelsene!!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 31, 2012

  Hei Lene,

  Så bra at du har tatt det med ro! :o) Jepp, jeg vil absolutt tro det er gøy, og ikke minst at unga synes det er superstas at du er med de og leiker!!

  Så bra at du fant noen nye du likte, det var tanken bak innelgget!! :o)

  Jeg håper du får en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 31, 2012

  Hei Hanne,

  Ja – ikke sant? Alltid noe nytt! Så bra at jeg kunne være til hjelp, anytime! :O)

  Håper du får en strålende dag!!

  stor klem!

 • Tonerose on May 31, 2012

  Hei Cecilie G,

  Samme her! :o) Det er så gøy med stilige fonter!!

  Håper du får en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 31, 2012

  Hei Nina,

  hihi, såklart! Hehe -kjenner meg igjen – har sitti litt på dafont jeg også! hoho. Bra du fant den!! Kunne ikke vært mer enig – egentlig burde man jevnlig legge ut slike innlegg, selv forandrer iallefall favorittene mine seg. :o)

  Tusen takk, jeg håper du også få en strålende dag! Takk for mailen forresten, gleder meg til etterhvert å dele bildene dine!!

  Stor klem!

 • Maria on May 31, 2012

  Hei Tone 🙂 Fikk hjelp av deg til dåpsplanlegging, og nå er det ettårs dag til samme lille gutten! hihi.

  Har blitt så inspirert av deg til å lage et fint kakebord, og gjøre litt ut av det 🙂

  Så jeg har noen haste spm. i og med at vi skal feire bursdagen denne lørdagen.

  Skal lage en minikake til sønnen min, og lurer veldig på om du har en litt barnevennlig oppskrift? En litt sunnere variant eller noe :p

  Også lurer jeg på hvor mye du setter frem av hver ting på kakebordet? Er det sånn at hvis du har ti gjester, setter du frem ti flasker, osv., eller fyller du på etterhvert?

  Også tenker jeg å lage noen sjokolademuffins, men har veldig lyst til å ha en hvit krem oppå (for å matche fargene). Har du en oppskrift på en krem som kunne passet til det? 🙂

  ((gjerne link til innlegg, om du har lagt ut noen oppskrifter som passer til dette)).

  Tusen takk for all hjelp 😀 Du er superflink!!

 • Lene on May 30, 2012

  Oi, her var det mange kjempefine fonter 🙂 Også noen som var nye for meg her og som jeg absolutt skal bruke 🙂 TUSEN TAKK for at du deler 🙂

  Har tatt det med ro i dag og foten er mye bedre, så jeg er snart klar for nye runder med boksen går hihi. Er jo kjempegøy å leke og det synes ungene også 🙂

  Ønsker deg en herlig kveld 🙂

  Stor klem

 • Hanne`s kaker on May 30, 2012

  Heia 🙂 Jeg skjønner jeg fortsatt har endel å lære innen denne bloggverden… Burde vel gått et kurs hos deg 🙂 Men ihvertfall tusen takk for tips!

  Klem fra Hanne 🙂

 • Cecilie G on May 30, 2012

  Jeg elsker skrifttyper og liker veldig godt flere av dine favoritter : )
  Bokstaver er gøy : )

 • ♥Prinsessegrorud♥ on May 30, 2012

  Åååh så koselig at du nevnte meg her da!! 🙂 Jeg fant for noen dager endelig skriften Scriptina, ser det er så mange som bruker den og synes den er så fin, så måtte bla meg gjennom hele dafont for å finne den hehe 🙂 Det er veldig kjekt å dele fontene man bruker ofte slik, for det er alltid noen som lurer på hva de forskjellige heter 🙂 Lurer jo ofte selv også hehe 😉
  Har fått mange nye tips om nye fonter også etter jeg la ut innlegget 🙂

  Ha en strålende dag søte deg! 😀
  Klem 🙂 🙂

Leave a Reply