{ små esker // DIY // gratis nedlasting }

KL5A7362 _tog_bursdag_barnebursdag

Dagens innlegg er søte små esker jeg laget til barnehagebursdagen til Daniel – jeg har brettet disse av litt grov kartong (jeg bruker ofte 10pk a4kartong fra Panduro). Disse fylte jeg med fargestifter og en tog-tegning som jeg rullet sammen. Jeg plasserte en på hver tallerken/serviett (fra FestFabrikken) – dermed kunne barna fargelegge mens de ventet på maten/ventet på at de andre skulle bli ferdige. Anbefales gjerne når det er mange barn tilstede og det kan bli litt venting, tegnesaker hadde vi forrige gang også – og sikkert neste bursdag, hihi! Jeg designet Daniel sine tog-bokser i Photoshop, og kuttet de til vha min herlige Silhouette kuttemaskin, men du kan selvfølgelig kutte til selv vha saks/skarp kniv. Til hullene til sløyfebåndet kan du feks bruke en hullemaskin! Videre følger malen, og designet jeg laget til Daniel – enjoy! verktøykasse mal ToneroseDesign _tog_bursdag_barnebursdag

Klikk på bildet du ønsker å bruke – da blir bildet større. Har det ikke dukket opp bilder lar du maskinen stå og laste litt – det er store filer (høyoppløselig) så det kan ta litt tid. Når du har klikket på bildet blir det større, og du kan da høyreklikke og lagre det på maskinen din.

verktøykasse togbursdag ToneroseDesign _tog_bursdag_barnebursdag

Deretter printer du ut, enten designer egne esker – eller printer feks ut på vakker mønsterkartong fra hobbybutikken.

Håper dagens innlegg var til inspirasjon! ♥

Ønsker deg en fortsatt herlig kveld!

Stor klem ♥

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...