{ Snart på besøk på Buskerud Storsenter – Matfestival 22-24 Juni }

Om ikke lenge er det tid for matfestival på Buskerud Storsenter – og jeg er invitert til senteret!

 Jeg gleder meg!

Det kommer til å skje masse moro for både store og små på senteret disse dagene, du finner programmet HER.

Lær å lage festens blikkfang – dessertbord!
Vi får besøk av Tone Almendingen Røyneland, kjent fra bloggen ToneroseDesign og den populære boka JukseSuperMamma. Hun lærer oss hvordan vi enkelt kan lage et imponerende dessertbord – med enkle løsninger i ekte JukseSuperMamma-stil.
Garantert festens midtpunkt!
Jeg kommer til å ha med meg et dessertbord som DU enkelt kan lage – kjempestilig til sommerens festligheter! Masse tips og idèer som ikke er tidkrevende eller avanserte, alltid deilig med enkle løsninger som imponerer =)
Kjempegøy om DU har lyst til å titte innom!
…kom gjerne med spørsmål om du planlegger selskap; jeg har alltid masse idèer og tips å komme med, enten det er sommerfest, bryllup, bursdag eller dåp! Jeg vil være på senteret alle dagene under matfestivalen =)

Vi sees!

Stor klem ♥
No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...