Snart tid for å hente frem litt påskepynt!

Jeg synes dagene forsvinner så raskt, nå er det jammen snart klart for å begynne å finne frem litt påskepynt! =)

Pleier du å pynte til påske?

Jeg vet at ikke alle gjør det, men jeg er vokst opp med at mamma alltid pyntet skikkelig til påske – og dermed synes jeg det er superkoselig å gjøre det samme selv. Og selvsagt gjerne skikkelig GULT!

Det er også helt nydelig med duse nøytrale farger, eller feks søte pastellfarger, men her i huset blir det enn sålenge en del gult =)

Jeg synes det er så koselig å kunne bruke gammel pynt, og feks tilføre littegrann nytt hvert år – enten hjemmelaget eller kjøpt. Ikke så innmari mye, men når det blir noe hvert eneste år blir det etterhvert påske overalt =) Som feks disse søte små påskekyllingen på bildet over var noe av den aller første påskepynten jeg kjøpte meg selv, så de er bortimot 20 år gamle. Men jeg synes de fortsatt er supersøte!

Ellers er jeg veldig glad i å bytte ut litt bilder på veggen etter årstid, og for noen år tilbake fikk jeg trykt opp denne herlige harepuser. Supersøt!! En liten (ehm, stor) påskehare!

Veldig kjekt å bytte ut plakater etc, koster ikke så mye å kjøpe, og tar ikke så store plassen å oppbevare – men gjør skikkelig mye ut av seg =)

Gleder meg til å finne frem påskepynten om ikke så lenge! Kanskje neste helg? hmmmm… Når begynner du å pynte til påske?

Ønsker deg en HERLIG dag!

Stor klem =)

// alle innlegg i kategorien PÅSKE finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply