{ SneakPeak på boka JukseSuperMamma // bla i boka! }

JukseSuperMamma sneakpeak

Phui, skal si dagene forsvinner – fortsatt!

Også jeg som tenkte jeg skulle sove når boka var i trykken… Haha! MEN, jeg er selvsagt utrolig glad for alt det spennende som skjer! ♥ Jeg har vært så heldig å storkose meg på kakekurs med fantastiske jenter i herlige FestFabrikken Eiker – jentene laget NYDELIGE veskekaker og etasjekaker; nydelige dager! Jeg har knipset bilder, kommer på bloggen så raskt jeg rekker – gleder meg til å vise frem.

De siste par dagene har jeg planlagt dessertbord til Halloween – jeg var nemlig så heldig å bli invitert tilbake til God morgen Norge i morgen. Og da er det klart jeg må ha med meg litt søtsaker å vise frem! Denne gangen blir det i ekte JukseSuperMamma – stil, håper du liker det! ♥ Og du – jeg har jo helt glemt å vise deg sneakpeak inn i boka vår!

Har du lyst til å titte inn i boka? Nå kan du det!

Boka er i trykken nå, vi gleder oss SÅ til den kommer fra trykkeriet – kun noen få uker til nå! Jippi jippi jippi!! Vi er igang med å planlegge lanseringseventet, dette blir i slutten av November – følg med på bloggen om DU har lyst til å være med, info kommer! Garantert en strålende kveld!

HJERTELIG tusen takk til alle som har forhåndsbestilt boka – en ære at så mange vil sikre seg en utgave. Alle som forhåndsbestiller boka mottar den selvsagt først, og du får også med en liten overaskelse i pakka ♥

HER kan du få en sneakpeak inn i boka!

HER kan du lese mer/ evt forhåndsbestille den om du har lyst på den selv, overraske en venninne eller gi den bort i julegave ♥

Nå er det også straks tid for å avsløre de herlige bloggerne som kommer med sine beste mammatips i boka – vi gleder oss!

Håper du har en HERLIG kveld!

Stor klem ♥

1 Comment

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...