Sniktitt Dåpskake – lille prinsen modelert etter herlige babybildet!

IMG_4836 dåpskake
Velkommen til ToneroseDesign! ♥ I går nevnte jeg at jeg var så heldig å få lage dåpskake til skjønne Line, mamma’n til supersøte Matheo – og i dag kommer en liten sniktitt på denne! Jeg fikk tilsendt de vakreste bilder av lille prinsen, og utifra bildene fikk jeg inspirasjonen til designet på kaka. De hadde et herlig (!) bilde av dåpsbarnet ikledd en supernusselig heklet lue, dette måtte jeg såklart forsøke å modelere! Derav figuren på bildet ♥ De hadde ønske om type kake, ellers var designet helt opp til meg. Stas! Mer om det i  morgen! ♥
Jeg håper dagen din blir STRÅLENDE!! Stor klem,
tonerose underskrift

4 Comments

 • Maria on August 13, 2012

  Hei! Jeg er 12 år, og har kjempe mye glede av bloggen din!! Du er super flink!!! Men jeg lurer på hvor du redigerer bildene dine?
  Tusen takk for svar<3

  • tonerose on August 25, 2012

   Hei Maria,

   SÅ koselig å høre! =) kjempestas!!

   Så snill du er, hjertelig tusen takk for det!!

   Jeg pleier å redigre bildene mine i photoshop, men vet det er mange som bruker feks picasa og er superfornøyde med det! =)

   Håper du har en strålende helg!

   Stor klem!

 • Anonymous on August 13, 2012

  God dag Tone !
  Venter spent på kaken =) en ting er sikkert at den blir NYDELIG som vanlig 😉
  Jeg så meg litt rundt på nette om silikonform av “Gutt” men fant ingen ting. Så veit jeg jo at du brukte Det til 1.År’s kaken til Daniel og lurer på hvor du har kjøpt den ?

  Klem : Firdevs

  • tonerose on August 25, 2012

   Hei Firdevs!

   Så koselig! =) hihi, søta! Tusen takk for det!!

   Forma som jeg brukte til kaka til daniel er egentlig en first impression form av en baby som ligger på ryggen på et teppe. Jeg brukte forma til å modelere ansiktet, resten modelerte jeg på frihånd. =) jeg kjøpte forma mi på globalsugarart.com

   Jeg håper du har en herlig helg!!

   Stor klem!

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...