Sniktitt Dåpskake til ei nydelig prinsesse – gammelrosa, lyserosa og hvit

romantisk dåpskake sniktitt gammelrosa
Velkommen til ToneroseDesign ! I dag kommer en sniktitt på den andre dåpskaka jeg laget i helga. Denne gledet jeg meg massevis til å gå i gang med – det skulle være en to etasjers kake, med massevis av romantiske blomster! Jeg fikk mange nydelige bilder ifra mamma’n – herlig inspirasjon! Det er så gøy når jeg får masse bilder, og eller info – da er det så mye enklere for meg å lage ei kake personlig/tilpasse den til mottakeren(e)!  All pynt laget jeg i marsipan, dette tar tiiiid – så jeg lager den ferdig i forveien. I morgen kommer det massevis av bilder av denne kaka – jeg håper du har lyst til å titte tilbake da! Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom bloggen min i dag – jeg håper dagen din bilr VIDUNDERLIG!!
Stor klem!
tonerose underskrift

1 Comment

  • Anonymous on June 13, 2012

    Hei tonerose! Ser nydelige ut denne kaka også! 🙂 Hvordan klarer du å få marsipanen helt glatt/jevn på sidene på kaken? Min blir alltid veldig bulkete…:-S

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...