Snø! …og bilder av huset pyntet til jul =)

Det snør! =)

I år har alt vært så annerledes, og det har ikke vært en hvit jul hos oss. Her har det regnet isteden. Bittelitt snø har forsøkt seg, men det har forsvunnet med en gang.

MEN, NÅ ER DET HVITT UTE!

Herlig! =)

Kjempekoselig! Gutta har gledet seg til det kommer snø, så de var storfornøyde da de oppdaget at det var blitt hvitt ute i løpet av natta =)

Må definitivt bli en tur ut og leke i dag!

Flere har spurt etter bilder av hvordan vi har pyntet huset til jul i år, dermed har jeg knipset noen raske mobilbilder =)

Jeg er veldig glad i tradisjonelle varmhvite lys, grønne girlandere og røde sløyfer – så dette går igjen overalt =)

Foran huset har vi et stort tre som stadig får litt flere lys fra år til år – det vokser jo så masse! Dette treet plantet de som bodde her før, hvilket jeg er utrolig glad for – kjempekoselig å ha et juletre ute =)

Ved siden av juletreet har vi en lykt som har fått en grønn krans og rød sløyfe, i kransen er det også små lys =) Busken bak lyktestolpen har nå også fått en lite lysnett over seg. Vanskelig å ta bilde av – men jeg synes det er veldig fint i virkeligheten – nettet gjør at det nesten ser ut som om busken glitrer =)

Ja, også har de små rådyra fått hver sin røde sløyfe også, hihi.

Langs verandaen rundt huset har vi hengt opp grønn girlander med røde sløyfer. Denne girlanderen er flere år gammel, kjøpt på Clas Ohlson og bygd på litt etter litt. I år var det noen av lysene som ikke virket, så da demonterte vi alle lyskjedene og brukte de delene som fremdeles virker i buskene langs stien til huset, flere lys i juletreet osv – og kjøpte en ny laaang lyskjede som går hele veien inni girlanderen rundt huset =)

På hver side av trappa opp til huset har jeg små buksbom-baller (kunstige) med lyskjede i, disse går på batteri og har timerfunksjon (også fra Clas Ohlson, for mange mange år siden) Krukkene står her året rundt (MesterGrønn) og har blitt pyntet med brede røde sløyfer til jul.

Nytt i år er at snekkerommet også har fått litt julepynt. Enda mer grønn girlander og røde sløyfer selvsagt =) Ja, og utelyktene har jeg pyntet med røde sløyfer også. Det aller aller første kunstige juletreet vi kjøpte (for type 15 år siden) har fått lov til å komme frem igjen også, dette plasserte vi i en krukke foran det lille rekkverket. Lyset i juletreet er en av lyskjedene fra girlanderen rundt huset som fremdeles virker =) Koselig å bruke gammel pynt på nye måter!

Inngangsdøra er pyntet med kransene igjen, og på trappa har vi funnet frem de store lyktene. Disse har i år igjen blitt pyntet med røde sløyfer utenpå, og lyskjeder inni. Synes det er så utrolig koselig med slike små lyskjeder inni lykter – glasset rundt reflekterer de små lysene. Herlig!

Nytt i år er at en gammel girlander har fått pynte opp hagegynga, i tillegg til en gammel krans som jeg har hengt midt på =) Ja, og selvsagt røde sløyfer.

Det blir mye det samme som går igjen med grønne girlandere, hvite lys og røde sløyfer – men jeg liker veldig godt tradisjonell jul =) Også synes jeg det er kjempefint å bruke det samme år etter år, og evt gjerne bygge på samlingen litt etter litt =)

Jeg håper du får en FANTASITSK nyttårsaften i dag! Dette er første året vi skal feire nyttårsaften alene hjemme, jeg regner med veldig mange andre har det på samme måte. Vi er heldige som er 4 i familien som kan feire sammen, vi storkoste oss med en rolig og annerledes julaften – regner med det blir koselig i dag også =) Men vi gleder oss veldig til vi kan feire på vanlig måte igjen etterhvert!

Mange klemmer fra meg til deg =)

// alle innlegg i kategorien JUL finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply