{ SoMe_greet // bildedryss }

19

{ foto: www.beatehemsborg.blogspot.com }

Lørdag var det duket for bloggtreff/instagramtreff i lille Brevik – FOR en dag! ♥ Hjertelig tusen takk for en nydelig dag jenter – tenk å få lov til å tilbringe dagen sammen med 50 sprudlende jenter – HERLIG ♥ Det var besteste Lise, dama bak FestFabrikken, som hadde idèen til treffet – og sammen med flotteste Maia, www.fabelaktive.com, organiserte og planla de festivalen – knallflinke damer!

222

{ iphonebilde }

Uka som har vært var ganske fullstappet, dermed ble jeg sittende med litt forberedelser til helgen (kake osv) natt til lørdag – og lørdag morgen bar det ivei til Brevik. Da jeg ankom FestFabrikken var selvfølgelig jentene allerede i full sving med forberedelser, og alle var i strålende humør og klare for FESTIVAL! Woop woop!

4

{ foto: www.beatehemsborg.blogspot.com }

Selve festen skulle være hjemme hos herlige Lise, dermed stashet vi partytelt i hagen og dekket langbord til alle jentene. Selvfølgelig i FestFabrikkens farger! En herlig gjeng, crewet var så blide og klare for å ta i et tak ♥ Partytelt, bord, benker og duker fra PartyPlanner.no – barter, sugerør, servietter, pompoms, glassflasker til rosene ifra FestFabrikken.no (kode ToneroseDesign gir bittelittegrann rabatt hos FestFabrikken)

18

{ foto: www.beatehemsborg.blogspot.com }

Solstråla Maia med ballongbukett ifra FestFabrikken – love it! I Galleri Godager ble alle jentene tatt imot klokka to med bobler i glasset og fantastiske (!) goodiebags organisert av flinkeste Maia aka www.fabelaktive.com ♥

17

{ foto: www.beatehemsborg.blogspot.com }

Den egentlige FestFabrikken-sjefen (Tomine, datteren til Lise og Joachim) var selvsagt også med på forberedelsene og sjarmerer som vanlig alle ♥

16

 { foto: www.beatehemsborg.blogspot.com }

En sniktitt av de fantastiske goodiebagene alle jentene fikk – FOR et innhold! Så masse lekkert ifra flotte sponsorer, Maia har gjort en imponerende jobb ♥ Mer om denne kommer senere!

15

{ foto: www.beatehemsborg.blogspot.com }

Selvfølgelig fikk alle festivalpass, VIP og CREW – it´s all in the details!

14

{ foto: www.beatehemsborg.blogspot.com }

It´s on!

22

{ iphonebilde }

Presseveggen var såklart på plass, her er jeg sammen med 3 fantastiske knallflinke damer – Beate, Unni og Anette. ♥ Storkoste meg massevis sammen med dere!

2222

{ iphonebilde }

Trenger jeg nevne at vi hadde det knall? hihi! Flesteparten av bildene er det forresten Beate her som har knipset, hun er helt RÅ på fotografering – NYDELIGE bilder!


3

{ foto: www.beatehemsborg.blogspot.com }

Vi kjørte et par små workshops, jeg delte inspirasjon og tips til kakedekorering og flinkeste Unni viste hvordan man lager tekstiltrykk – og mange av jentene fikk selv prøve seg. Kjempegøy!!

22222

{ regram ifra Bodil / www.toispann.no  }

Jeg fikk plass ute i knallsola – selvfølgelig i den HERLIGE FestFabrikken sofaen – heldige meg! (den utrolig lekre sofaen kommer ifra TM Design) Bilde ifra vakre Bodil ♥
222222

{ regram ifra Ina / @ina_camilla  }

Sprudlende vakre Ina! ♥

10

{ foto: www.beatehemsborg.blogspot.com }

Utrolig spennende med tekstiltrykk – Unni ifra Strand Tekstiltrykk er råflink! Tror jentene syntes det var GØY å lage selv!!

9

{ foto: www.beatehemsborg.blogspot.com }

Flinke Unni i aksjon ♥

8

{ foto: www.beatehemsborg.blogspot.com }

Sjekk de nydelige trykkene!!

7

{ foto: www.beatehemsborg.blogspot.com }

Det ble selvfølgelig også tid til shopping i alles favorittbutikk – FestFabrikken ♥ (vakreste Maria aka @mellomstor )

KL5A7434 copy komp

Flotte Maia! KL5A7451 copy komp

To herlige damer som har fulgt drømmen og startet for seg selv holdt foredrag – knallbra!

KL5A7461 copy komp

Flinke Anette med nettbutikken www.anemonesskafferi.no

KL5A7466 copy komp

…og flinke Maria med butikken www.mellomstor.no ♥ Jentene la også herlig innhold oppi goodiebagene våre – HJERTELIG takk!


KL5A7510 copy komp

Nydelige Lise!

Etter mingling, shopping, foredrag, workshops, skravlings og masssse latter – og LITT bobler og slush (ik, voksenslush´n er FARLIG god!) bar det ivei til beachparty – herlig! Været var jo bare helt villt fantastisk, dette var 13.september og plutselig var sommeren tilbake!! Vi kunne jo faktisk hatt på bikini på stranda, SÅ varmt var det. Deilig! Maia og Lise som har så masse kontakter og fikser og ordner HAR virkelig de rette kontaktene, hihi ♥

KL5A7517 copy komp

Sammen med herligste Lise @festfrue / @festfabrikken på båtturen til stranda – en HERLIG dag! Flesteparten av jentene som kom langveisfra var på en lengre tur med sightseeing, mens vi andre suste avgårde direkte til øya ♥

KL5A7530 copy komp

Ærrehereparty?? ♥

Vakreste Veronika, Linn, Jatte og Rebekka – gøy med beachparty!

KL5A7535 copy komp

Vi koste oss med hvitvin og reker på stranda – vidunderlig ♥

KL5A7550 copy komp

…og selvfølgelig pinata!! hihi. Her er skjønneste Birte ifra www.barnelykke.no ♥

KL5A7571 copy komp

Masse latter denne dagen, du kan jo levende forestille deg hvordan det høres ut med 50 jenter samlet til fest ♥ Gøy gøy gøy!

KL5A7606 copy komp

Innholdet i pinataen ble raskt tatt i bruk – hihi! Her er sprudlende herlige Vicky @livingfourseasons ♥

22222222

{ regram ifra herligste @linevictoriahusby }

Festivalstemning!! ♥ #breviksfestivalen

5

{ foto: www.beatehemsborg.blogspot.com }

Da sola gikk ned tok vi ferja/båt hjem til fastlandet hvor herligste @festenselv og Fabelaktigmannen ventet med deilig grillmat, bobler og slush. Heldige oss!! Vi storkoste oss hos besteste Lise & Joachim / @festfrue @festenselv ♥

HJERTELIG tusen takk til alle som bidro til denne dagen – den ble knallbra!! Tusen takk til det herlige crewet og alle de fantastiske sponsorene!

…og selvfølgelig alle de fantastiske jentene som fløy, toget og kjørte langt for å bli med på dette treffet, SUPERGØY! Jeg gleder meg allerede til neste gang – da tror jeg vi må ta en hel helg!! hihi.

#takknmlig

Nei, nå får jeg avslutte så det blir tid til litt kickboksing her før jeg fortsetter med innboksen ♥ Ønsker deg en fortsatt strålende kveld!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...