{ sometimes the littlest things… }

KL5A6354 babyfotografering nyfødtfotografering baby bilde

Om du har lyst til å henge opp skjønne barnebilder på veggen kan det være nydelig å la det være en del luft rundt rundt motivet i bildet – jeg synes iallefall det kan være lekkert om man vil ha litt store bilder på veggen! Føler man det blir litt tomt kan det være stilig å legge på litt tekst, feks en søt tekst slik som her. Bruk gjerne litt ulike fonter slik jeg har gjort her, du finner mange gratis på bloggen – jeg søker gjerne på dafont.com

Håper det kan være til inspirasjon!

Skjønne modellen er babyen til herlige Maia – søøøøt!

Nå som vi flytter og skal pusse opp gleder jeg meg VELDIG til å innrede de ulike rommene – og da blir det garantert noen nye forstørrelser på veggene! Desverre tenkte jeg ikke tanken på nyfødtfotografering da Lukas ble født, det var først etter at jeg fikk barn jeg selv begynte med fotografering. Hva jeg har ifra Daniel var bitteliten er også helt minimalt – skulle så ønske jeg drev med dette da! Men, dermed får  det heller litt bilder av gutta som er litt større – lurer på å bestille slike glassplater hvor bildet er på baksiden. Noen som har erfaringer?

Ønsker deg en strålende dag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...