{ Sommerlig dørkrans // DIY }

Jeg håper du fortsatt har en HERLIG sommer, enten du er tilbake i jobb eller fremdeles nyter deilige feriedager =) I dag vil jeg tipse om den enkle kransen jeg har laget til ytterdøra vår, i tilfelle noen har lyst til å lage tilsvarende!

Selv synes jeg det er veldig koselig med en krans på inngangsdøra, spesielt til jul har jeg alltid det. Da lager jeg gjerne en krans med granbar, kongler, mange små lys osv – og gjerne stor sløyfe.

I fjor hadde vi for første gang 2 kranser på døra, jeg monterte disse sammen og hang de under hverandre – jeg likte dette såpass godt at jeg tror det kommer til å bli en tradisjon i jula her hos oss =)

Etterhvert kunne det vært utrolig koselig å begynne å binde kranser selv gjennom året; type gå en tur i skogen mot høsten og plukke litt materialer; for deretter å binde en hel krans av materialene. Jeg har ikke gjort det enda, men i dag ville jeg tipse om denne sommerlige kransen vi har på døra vår nå. Her har jeg brukt en krans jeg kjøpte på MesterGrønn (mener jeg?) for mange år siden, men du kan selvsagt også lage alt helt selv. Jeg har helt enkelt brukt kunstige blomster som jeg har festet til kransen for å gi den et sommerlig preg – og jeg er kjempefornøyd! Så enkelt, men så delikat =) Jeg har brukt kunstige blomster som jeg hadde liggende, litt roser, pioner og en form for orkide (?) – orkideene er forresten egentlig spenner til å ha i håret, kjøpt på eBay =) Blomstene kan festet med limpistol, med ståltråd el.

Ønsker deg en VIDUNDERLIG dag videre!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...