{ Søt idè til enkel kake/dessert på 17.Mai? }

IMG_9509 17 mai kake[5]

Får du besøk på 17 Mai? Hva med å bake deilige brownies, og servere de sammen med litt krem eller vaniljeis – og masse deilige friske bær? Velger du bringebær/jordbær og blåbær har du lekker pynt i de rette fargene for dagen – en søt detalj! ♥ Brownies kan selvsagt gjerne bakes fra scratch – men har du liten tid fungerer det helt supert med ferdigmix også! Brownies er flotte å fryse, og tiner raskt. Alt som kan gjøres klart på forhånd er nydelig, spør du meg! Ønsker du å servere direkte på tallerkenen kan det også være supersøtt å presse ut kakestykker med en pepperkakeustikker – hva med et hjerteformet kakestykke? ♥
Jeg håper dagen din blir HERLIG – tenk at det straks er 17.mai!
Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...