{ søte desserter til påske – perfekte på tur! // regram }

dessert-i-glass-IMG_67825Jeg håper du har en HERLIG dag! I dag kommer et tips til en søt dessert som er perfekt nå i påsken – laget i små glass er den perfekt å ha med seg på tur også ♥ Det er rett og slett kakebunn som jeg har smuldret opp, og lagt lagvis med vaniljekrem. Nam! Jeg har brukt sjokoladecupackes, men du kan selvsagt bruke akkurat hva du vil ♥ Ønsker du trinn-for-trinn bilder finner du mitt opprinnelige blogginnleg om disse HER.

Enjoy!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...