{ Søte glassflasker på 1-2-3 // valentines dag }

IMG_4856 søte glassflasker
Dagens reblogging er supersøte glassflasker pimpet til Valentines Dag ♥

IMG_4857
Jeg har brukt små glassflasker kjøpt på matbutikken, disse finner du i babymatavdelingen – fylt med sviskesaft etc. Til lunsjbordet valge jeg å fylle de med sjokolademelk, jordbærmelk og vanlig melk. Deilig!
IMG_4667
Om du vil lage slike flasker selv, starter du med å vaske flaskene og fjerne etiketten. Om etiketten ikke løsner lett kan du legge flaska i vann før du prøver igjen, du kan alternativt bruke plasterfjerner for å få bort lim som sitter godt, men dette er det vanligvis ikke behov for. Deretter setter du flaskene til tørk.
IMG_4858
Jeg har brukt et supersøtt gavepapir som jeg har kjøpt på Panduro, dette brukte jeg flere steder på lunchbordet. Du kan fint bruke scrapbookpapir, eller printe ut eget mønster fra pc’n. Mål størrelsen på flaskene dine, klipp ut riktig bredde på mønsterarket og lim det fast til flasken ved å bruke dobbeltsidig teip. Merkelappen laget jeg i photoshop – og festet til flasken med dobbeltsidig teip. Jeg brukte selvfølgelig samme designet på merkelappen som ellers på kakebordet! ♥ Et søtt sugerør blir prikken over i’en! (finnes hos feks FestFabrikken.no – kode ToneroseDeisgn gir bittelitt rabatt)
IMG_4860
Jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon! HER er et innlegg jeg ha skrevet tidligere om hvordan designe egne etiketter på brusflasker. Hva med å ha hver enkelt gjest sitt navn eller bilde på brusflasken ved neste barnebursdag? Lett å se hvor hvem skal sitte, og ikke minst hvem sin flaske det er! ♥
HER finner du ValentinesDag-etikettene til gratis nedlasting, enjoy!
IMG_4856
Tusen takk for at du tittet innom bloggen i dag! ♥ Jeg ønsker deg en VIDUNDERLIG dag!!
Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...