Søte glassflasker på 1-2-3

IMG_4856 søte glassflasker til valentines dag
Velkommen! ♥ Dagens innlegg blir glassflaskene jeg pyntet til Valentines Dag lunsjen, det er jo klart de måtte matche! hihi.

IMG_4857 søte glassflasker til valentines dag
Jeg har brukt små glassflasker kjøpt på matbutikken, disse finner du i babymatavdelingen – fylt med sviskesaft etc. Til lunsjbordet valge jeg å fylle de med sjokolademelk, jordbærmelk og vanlig melk. Deilig! ♥
IMG_4667 søte glassflasker til valentines dag
Om du vil lage slike flasker selv, starter du med å vaske flaskene og fjerne etiketten. Om etiketten ikke løsner lett kan du legge flaska i vann før du prøver igjen. Deretter setter du flaskene til tørk.
IMG_4858 søte glassflasker til valentines dag
Jeg har brukt et supersøtt gavepapir som jeg har kjøpt på Panduro, dette brukte jeg flere steder på lunchbordet. Du kan fint bruke scrapbookpapir, eller printe ut eget mønster fra pc’n. Mål størrelsen på flaskene dine, klipp ut riktig bredde på mønsterarket og lim det fast til flasken ved å bruke dobbeltsidig teip. Merkelappen laget jeg i photoshop – og festet til flasken med dobbeltsidig teip. Jeg brukte selvfølgelig samme designet på merkelappen som ellers på kakebordet! ♥ Et søtt sugerør blir prikken over i’en!
IMG_4860 søte glassflasker til valentines dag
Jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon! HER er et innlegg jeg ha skrevet tidligere om hvordan designe egne etiketter på brusflasker. Hva med å ha hver enkelt gjest sitt navn eller bilde på brusflasken ved neste barnebursdag? Lett å se hvor hvem skal sitte, og ikke minst hvem sin flaske det er! ♥
IMG_4856 søte glassflasker til valentines dag
Tusen takk for at du tittet innom bloggen i dag! ♥ Jeg ønsker deg en VIDUNDERLIG dag!! Stor klem fra meg!

16 Comments

 • Tonerose on February 25, 2012

  Hihi, et sugerør heter et straw! :o)

  mhmmm, SÅ søte!!! Og det finnes MANGE varianter! :o) de er papirsugerør – så søk på paper straws – da dukker det opp mye lekkert!! :o)

  Klem!

 • Anonymous on February 24, 2012

  Supersøte ja, meg vil å ha sånne =)

  Hihi, hva heter sugerør på engelsk.. ?! det var disse engelskkunnskapene da, hihi :p må kanskje finne meg en ordbok, kommer ikke på det :p

 • Tonerose on February 23, 2012

  Hei Julia og lille Oliver,

  Jepp – det er helt riktig! Er de ikke supersøte? Jeg kjøpte de på ebay.com! :o)

  Stor klem!

 • Julie og lille Oliver on February 23, 2012

  Det ser ut som det er et papirsugerør du har der? Hvor får du tak i de? 🙂

 • Tonerose on February 21, 2012

  Ja, ikke sant Susi! :o) Tusen takk for det, håper du også har hatt en nydelig dag!!

  Stor klem tilbake! ♥

 • Tonerose on February 21, 2012

  Hei Laila,

  Hihi – ikke sant! :o) Gutta mine har ikke vært noe videre begeistra for innholdet, men jeg har nå kjøpt flaskene uansett. De er jo SÅ søte! hihi. Også en ganske annen pris enn om man skal kjøpe kun flaskene et annet sted!

  Håper du har hatt en nydelig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on February 21, 2012

  Hei Anonym,

  Så søt du er! Hjertelig takk for det!! ♥ Er koselig å “ordne” litt må vite! hihi.

  Ja, ikke sant? Supernusselig – også SÅ praktisk også! Kan det bli bedre? :o) Jepp, middagsglass har det blitt noen av her i huset, selv om vi også veldig gjerne bare moser den maten vi selv har spist til minstemann. Når man skal avgårde etc er det alltid veldig praktisk! :o) Nå er gutta mine blitt så store at de spiser vanlig mat, men det er ikke SÅ mange glass man trenger heller. Så jeg kommer til å beholde de vi har ja! :o) Perfekte til barnebursdager fremover!

  Håper du har hatt en vidunderlig tirsdag! :o)

  Stor klem!

 • Tonerose on February 21, 2012

  Hei Tommensgirl,

  Åh – så koselig å lese at du er innom hver eneste dag! ♥ Kjempekoselig!! :o)

  Hjertelig takk for så gode ord, snille deg!!

  Tusen takk for det, jeg håper du også har hatt en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on February 21, 2012

  Hei Lene,

  Så koselig at du liker disse! moro at du vil ordne glassflasker til både bursdag og andre anledninger! ♥ Jeg synes også de er SÅ søte, et must! hihi.

  Bare koselig såklart, glad det blir satt pris på!! :o)

  Tusen takk for det, håper du også har hatt en fin dag!

  Stor klem!

 • Velkommen hos indretning med farver. on February 21, 2012

  Hvor er de bare nuttet.

  Ha´en dejlig aften

  Knus Susi

 • Min Vinterverden - Laila i Noatunet on February 21, 2012

  Supersøtt!! Da må man ut og handle sviskesaft(flasker) 🙂

 • Min Vinterverden - Laila i Noatunet on February 21, 2012

  Supersøtt!! Da må man ut og handle sviskesaft(flasker) 🙂

 • Anonymous on February 21, 2012

  Mektig imponert =) at du ordner så mye “til hverdags” også – ikke bare større anledninger! flaskene er jo bare så søte!! og glassene du bruker fra middagsmat også..

  Har en liten en som så smått har begynt med fast føde, og jeg skal også etter hvert ta vare på sånne glass og flasker (om vi bruker det). Super søtt!! =)

 • Tommensgirl on February 21, 2012

  Kjempe søte flasker.. Du kommer med så mane fine tips. Utrolig kreativ og flink du er.. Er ikke så flink til å legge igjen kommentarer men er innom hver dag,å koser meg her 🙂
  Ha en herlig tirsdag:)
  Klem

 • Lene on February 21, 2012

  Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

 • Lene on February 21, 2012

  Jeg elsker disse og skal ha slike til både bursdagsselskaper og andre anledninger 🙂 Tusen takk for at du deler, ha en fin dag 🙂

  Stor klem

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...