Søte GresskarCupcakes {Reblogging Halloween}

gressakercupcakes

I dag kommer det litt mer reblogging ifra meg, til nye lesere ♥ Har du planer for Halloween? Hva med å overraske med supernusselige halloweencupcakes?

gresskar-cpcake pynt halloween2

Kryddercupcakes passer perfekt nå på høsten, ellers er det deilig med feks vanilje eller sjokolade. Eller gulrotcupcakes! Mange muligheter ♥ Ønsker du å lage kryddercupcakes slik som jeg har laget her finner du oppskrift på dette HER. Disse cupcakene har jeg drysset et lag med raspet sjokolade over, da minner det om jord. Innlegg om hvordan lage gresskar av marsipan finner du HER. Du kan selvfølgelig lage de av sukkerpasta el også, men personlig lager jeg vanligvis pynt av marsipan da jeg synes det smaker best. PERFEKT å lage sammen med barna!

cupcake wrapper oransj med spindelvev halloween

Om du ønsker å pynte cupcakene med halloween-wrappere kan du laste ned denne wrapperen gratis. Klikk på bildet/wrapperen over, og kopier/lagre bildet. Deretter åpner du det opp i feks word, justerer størrelsen til 21 cm bred, og printer ut på grov kartong. Deretter klipper du rundt wrapperen (innenfor det oransje), og fester de to kortsidene til hverandre med litt dobbeltsidig teip. Så er det bare å smette de ferdigstekte cupcakene (med vanlig papirform på) oppi wrapperne før servering!

Enjoy!

Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom her hos meg i dag, jeg håper det var til inspirasjon! Håper resten av dagen din blir STRÅLENDE!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...