Søte GresskarCupcakes {Reblogging Halloween}

halloween cupcakes med gresskar

Velkommen til Tonerose ♥

I dag kommer det litt mer re-blogging ifra meg, til nye lesere ♥ Har du planer for Halloween? Hva med å overraske med supernusselige halloweencupcakes? Klikk deg videre for gratis nedlasting av halloween-cupcakewrapper, og forklaring av hvordan lage søte marsipan-gresskar selv… 

gresskar-cpcake pynt halloween2

Kryddercupcakes passer perfekt nå på høsten, ellers er det deilig med feks vanilje eller sjokolade. Eller gulrotcupcakes! Mange muligheter ♥ Disse cupcakene har jeg drysset et lag med raspet sjokolade over, da minner det om jord. Innlegg om hvordan lage nusselige gresskar av marsipan finner du HER. Du kan selvfølgelig lage de av sukkerpasta el også, men personlig lager jeg vanligvis pynt av marsipan da jeg synes det smaker best.

cupcake wrapper oransj med spindelvev halloween

Om du ønsker å pynte cupcakene med halloween-wrappere kan du laste ned denne wrapperen gratis. Klikk på bildet/wrapperen over, og kopier/lagre bildet. Deretter åpner du det opp i feks word, justerer størrelsen til 21 cm bred, og printer ut på grov kartong. Deretter klipper du rundt wrapperen (innenfor det oransje), og fester de to kortsidene til hverandre med litt dobbeltsidig teip. Så er det bare å smette de ferdigstekte cupcakene (med vanlig papirform på) oppi wrapperne før servering!

Enjoy!

Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom her hos meg i dag, jeg håper det var til inspirasjon! Håper resten av dagen din blir STRÅLENDE!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply