{ Søte kakeskilt // Skriv på egen tekst // Gratis print }

Tidligere har jeg delt disse søte pastellfargede skiltene her på bloggen, kjempesøt dekor på en kake! Du finner gratis print HER 

Jeg har nå fått forespørsel om jeg ikke kan dele disse skiltene uten tekst, slik at man enkelt kan legge til sin egen personaliserte tekst – og det r det klart jeg kan gjøre!

Supersøte skilt til enhver anledning! Her har jeg laget en kake som jeg har trukket med et lag krem, kremen har jeg farget mintgrønn med litt konditorfarge – deretter har jeg strødd strøssel over for litt søt dekor. Skiltet har jeg printet ut på hvit kartong og deretter klippet rundt, så har jeg teipet skiltet fast til to søte papirsugerør (fra FestFabrikken)

Enkelt og dekorativt! =)

Her kommer som lovet tilsvarende skilt, men uten tekst! =)

Klikk på bildet/designet, da popper dette opp i større størrelse. Deretter høyreklikker du på bildet og velger skriv ut. Print gjerne ut på hvit kartong som er stivere enn vanlig kopiark, da vil skiltet holde fasongen bedre.

Håper dagens innlegg falt i smak! Er du på jakt etter inspirasjon til dessertbord finner du dette samlet her; designkaker her,  kakedekorering her – og masse mer gratis print her.

Have fun!

Stor klem =)

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...