Søte Marengs – pikekyss

marengs

Velkommen!

IMG_7964
Jeg har bakt et par runder med lyserosa marengs, synes det er supernusselig på et rosa kakebord!
IMG_7969
Hvis du stør litt sukker over marengsen før du steker den, blir de ekstra sprø!
IMG_7965
De første jeg laget synes jeg ble for store, derfor ble det et forsøk til! Jeg synes selv de er aller best når de er en munnfull, akkurat passe porsjon sukker-kick. hihi.
IMG_7968
Oppskriften jeg har brukt, og fremgangsmåte kommer i morgen! ♥
IMG_7990
På kakebordet synes jeg det er lekkert å fylle ulike glasskrukker med godsaker – og hva er vel lekrere enn marengs i en delikat farge? hihi.
IMG_7972
Hjertelig takk for at du tittet innom hos meg i dag, det gleder meg masse!! ♥
IMG_7986
Jeg håper du får en FANTASTISK torsdag – tenk at det straks er helg igjen allerede!
Stor klem fra meg!

9 Comments

 • Joy on November 4, 2011

  Åååå… Nydelige bilder!
  Jag ÄLSKAR pikekysser (speciellt om der är rooosa) – kunde spist det varje dag om jag hade haft möjlighet *blunkesmil*

  Imorgon blir det kakebaking och matlagning inför den stora festen på söndag. Och på måndag är det selve bursdagen – så det är fullt upp med andra ord.

  Önskar dig och dine en riktigt myyys helg! Kram Joy

 • Tonerose on November 4, 2011

  Hei Tove,

  HJERTELIG takk for det!! :o) så koselig, snille deg!

  oj, SÅ deilig!! FLINKE deg!! så deilig å være i gang, tenk å kunne slappe av litt mer enn vanlig, og heller kose seg med shoppingen!! …har man ikke alltid planer om det, også blir desverre en del i siste minutt allikevel.. Krysser fingra for at vi begge er ferdige i god tid! :o)

  hihi.

  Stor klem!

 • Tonerose on November 4, 2011

  Hei Line!

  Åh, det var en god idè!! :o) Ja, tror de holder seg rimelig lenge i glasskrukke!! Når man kjøper marengs på butikken har de jo eeeeevigheter av holdbarhet.. Men jeg har ikke testet ut så lenge selv, men tror du FINT kan bake en GOD stund før lille julaften ja!!

  Jeg håper du får en FANTASTISK helg!!

  stoooor klem! :o)

 • Tonerose on November 4, 2011

  Hei Garden Angel! ♥

  Så gøy at du også har sansen for rosa – jeg føler at det gjerne blir rosa på ALT på kjøkkenet, der kan jeg liksom ha litt hva JEG har lyst til! hihi. Når resten av huset etterhvert er fullt av gutter, så er det gøy å ha ett område som er littegrann jentete… hihi!!

  Koselig at du synes det! :o)

  Ønsker deg en herlig helg!

  Stor klem!

 • Tonerose on November 4, 2011

  Hei Alice,

  hihi, tusen takk for det! mhmmm – deilig!

  stor klem!

 • Tove `blogg verden on November 3, 2011

  Hærlighet så skjønne 😀 Og flotte bilder!!!!

  Jeg fikk forresten kjøpt noen julegaver i dag (klapper meg selv på skulderen ) 😉 HÆRLIG å være i gang!! Nå må jeg bare vente på lønningen, så kanskje jeg får kjøpt de fleste før desember jeg også-Hadde vært deilig iallefall 🙂
  klem Tove

 • Har en drøm... on November 3, 2011

  Nam, gode OG fine, det liker vi;)
  Holder disse seg lenge i glasskrukke?
  Det er jo en litt koselig julegave til besteforelsdre fra ungene, men jeg har nok ikke mulighet for og stå og lage slike 23 desember, hihi;)

  Gleder meg til oppskriften;)

  Klem Line

 • Garden Angel on November 3, 2011

  Så fiiine! Jeg liker ROSA ♥ jeg også 🙂 Ser jo bare lekkert ut!
  Ha en fin torsdag du også! Klem

 • Alice F.K - Venter nr 2 on November 3, 2011

  mm snadder ^^, er jo så fint å se på også

Leave a Reply