Søtsaker til påske // Holmen Senter // Video

Denne påsken skulle jeg ha vært på Holmen Senter, men situasjonen rundt Korona gjorde at det ikke lenger var mulig. Dermed laget jeg noen videoer, disse har blitt sluppet på facebooksiden til Holmen Senter i løpet av påsken!

Andre video har de delt for noen dager siden, dermed deler jeg den også her slik at jeg kan lime den inn i de aktuelle blogginnleggene hvor du kan finne gratis print, oppskrifter osv til de aktuelle søtsakene =) Håper det kan være til inspirasjon!

Selv om påsken har blitt ganske så annerledes enn planlagt for veldig mange håper jeg DU har en kjempefin påske!

Stor klem =)

// alle innlegg i kategorien “påske” finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...