{ spania – norge – kakekurs }

KL5A4270-modelering

Jeg håper du har en DEILIG start på dagen ♥ Selv har jeg vært våken mange timer allerede, og sitter nå på flyet – i dag ble det grytidlig hjemreise ifra tvillingsøstra mi i Spania! Jeg er nemlig så heldig å skulle holde modeleringskurs i FestFabrikkenEiker i ettermiddag! Det gleder jeg meg VELDIG til – det er en HERLIG gjeng jenter som kommer i kveld. Vi kommer garantert til å kose oss!! ♥

På kurset modelerer vi hver vår jente/dame av marsipan ♥ Jeg har satt opp ETT slikt kurs til i år, det blir i Kongsberg 20. april – du finner info HER ♥

Ønsker deg en DEILIG dag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...