Spenstig Konfirmasjonskake – Lyserosa shoppingpose-kake, med massevis av detaljer! {Bildedryss} The Hunger Games, musikk, sminke, smykker…

IMG_7436 konfirmasjonskake shoppingpose

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag kommer som lovet bildedryss av konfirmasjonskaka jeg laget til vakre Pernille! ♥ Som jeg skrev i går, ønsket foreldrene til Pernille å overraske henne med en personlig designkake – så snillt!! Pernille ante ingenting ♥ De fortalte meg en del om Pernille/om hennes interesser, og så var det opp til meg å foreslå et design jeg tenkte kunne bli stilig – kjempestas med så frie tøyler! Designet ble, etter litt mailing frem og tilbake – en stånde lyserosa shoppingpose, dette var selve kaka. Ved siden av den, The Hunger Games boka, denne også i kake. Rundt omkring på kaka massssse detaljer, alle ting som har spesiell betydning for hovedpersonen – og alt laget i marsipan/sjokolade. Såklart! ♥ Dette var en kake jeg storkoste meg med å lage, hjertelig takk for at jeg fikk lage denne kaka skjønne Audi! ♥  Klikk deg videre for å lese mer/se flere bilder…

IMG_7439

Shoppingposekaken har jeg “trukket” med marsipan som jeg farget lyserosa – og på forsiden av posen malte jeg på navnet til Pernille, som en slags “logo” på posen. Tenkte det var en søt måte å få navnet hennes litt i fokus på!

IMG_7440

I tillegg malte jeg også på noen noter, da hun er veldig glad i musikk ♥ Til fargen på gaveposen har jeg brukt denne rosafargen, handler du hos kaketoppen så husk å oppgi kode tonerosedesign – da får du 5% rabatt. Teksten har jeg malt på ved å bruke svart pastafarge.

IMG_7472

Ved siden av shoppingposen plasserte jeg en bok av kake, denne trakk jeg først med vanlig marsipan, deretter et lag med sort marsipan rundt som “cover”.  På den ufarga marsipanen preget jeg linjer, for å minne om sidene i en bok. På coveret malte jeg tekst og tegning – lik favorittboka til konfirmanten! hihi, alltid gøy å kunne snike med mest mulig personlige detaljer!

IMG_7462

På toppen av boka plasserte jeg en bilderamme av marsipan, inni bilderamma festet jeg et spiselig bilde av konfirmanten. (ble visst rimelig dårlig bilde av bilde her – beklager!) Spiselig bilde printer jeg ut med matfarge på sukkerark, har du ikke egen printer til dette kan spiselige bilder bestilles mange steder på nett – feks her.

IMG_7475

Pernille har mange interesser, og jeg funderte en liten stund på hvordan jeg skulle få med mest mulig personlig på kaka – uten at den skulle virke så rotete. Dermed bestemte jeg meg for å lage et nøkkelknippe – og la flere av nøkkelringene representere noe av betydning for Pernille!

IMG_7460

Dermed modelerte jeg spiselige nøkler, og nøkkelringer i form av et lite piano, kattepusen hennes, og en fotball. Hvorfor ikke? hihi! Håper dette fortalte litt om konfirmanten!

IMG_7443

…og ipod’n hennes måtte såklart også med!

IMG_7492

Oppi shoppingposen plasserte jeg en del “silkepapir”, laget av ekstra hvit marsipan.

IMG_7445

Oppi posen plasserte jeg flere cd’er, og såklart også et par cd-cover. Av Adele og One Direction – favorittene til konfirmanten!

IMG_7458

Noen lys lys rosa blomster i marsipan smatt jeg også med oppi posen. Nope, IKKE glad i detaljer. hihi!

IMG_7459

Over kanten av shoppingposen plasserte jeg en laaaaaang kvittering. Såklart! hihi. Kvitteringen har jeg laget av ekstra hvit marsipan, deretter malt den med sort konditorfarge.

IMG_7442

Da jeg leste en av mailene til Audi, hvor hun fortalte at Pernille var glad i The Hunger Games (bøkene) måtte jeg google dette – og jeg fant raskt ut at første boka akkurat var kommet på film. Så da var det klart jeg måtte se denne for litt reserch! hihi. Alltid supert å få vite om kaker i litt god tid, da blir det tid til litt planlegging! Etter jeg hadde sett filmen måtte jeg jo nesten lage nåla ifra filmen, håper Pernille syntes dette var en søt detalj å oppdage på kaka! (nåla, som du ser på bildet over, har jeg laget av sjokolade)

IMG_7444

Pernille synger (og spiller piano) – og hva passet vel bedre enn å ha med en mikrofon på kaka? Denne har jeg modelert av marsipan. På kakefatet, innunder shoppingposen har jeg plassert spiselig print med noter på – disse fikk jeg tilsendt av herlige Audi – av en av låtene Pernille spiller, såklart! (ingenting overlates til tilfeldighetene må vite, hihi!)

IMG_7450

Jeg laget et par snorer/håndtak på gaveposen, til å lage disse snorene har jeg brukt en silikonform ifra first impression molds.

IMG_7448

En sommerfugl i marsipan har fått lov til å sitte på shoppingposen! Denne har jeg laget av ekstra hvit marsipan, og deretter malt med lyserosa lustre dust.

IMG_7483

Tilsvarende kvitteringen på forsiden laget jeg en “handleliste” på andre siden av kaka. Jeg synes det er gøy med slike litt artige detaljer! ♥

IMG_7478

På motsatt side av gaveposen malte jeg konfirmasjonsdatoen på shoppingposen, tenkte dette ville være en fin “logo” på gaveposen – og en søt måte å ha med konfirmasjonsdatoen på kaka!

IMG_7453

Ja, litt sminke modelerte jeg også av marsipan.. Alltid gøy med litt jentete detaljer på slike kaker!

IMG_7456

Et par medaljonger festet jeg på gaveposen, disse har jeg laget av lyserosa marsipan. Til å lage disse medaljongene har jeg brukt en vakker form ifra first impression molds.

IMG_7457

Hmmm.. Jeg tror dette var det hele!

IMG_7486

Spør om du lurer på noe – så forsøker jeg å svare som best jeg kan! ♥

IMG_7465

Jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon! ♥ Hjertelig tusen takk til Audi m/familie for at jeg fikk lov til å lage denne kaka!!

IMG_7463

Utrolig gøy at dere planla dette som en overraskelse for konfirmanten! ♥

IMG_7436

Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom bloggen min i dag – jeg håper dagen din blir VIDUNDERLIG!!

Stor klem,

tonerose underskrift

http://bloggurat.net/minblogg/registrere/87122cce28ec5a3578c24d21ce512921c061f198

10 Comments

 • nane on October 14, 2012

  hei hva koster denne kaka ca

  • Tonerose on October 22, 2012

   Hei Nane,

   En slik kake med masse personlige detaljer og denne størrelsen ligger på ca tre tusen =)

 • Helene on October 10, 2012

  Så stilig den ble, Tone 🙂 Mange tøffe detaljer. Du får si ifra hvis businessen din tar av og du noen gang skulle trenge en “partner in crime”. Har du forresten sett “Holy Sweet”? http://www.holysweet.se/page5.html

  • Tonerose on October 12, 2012

   Hei Helene,

   Hjertelig takk søta! Hihi, så bra du synes det! Mhmm, det ville så absolutt vært noe – jeg håper virkelig dette vil går rundt etterhvert slik at jeg kan fortsette. Ja, det ville vært SÅ gøy! Du er jo så UTROLIG flink!! =) Oj, måtte sjekke linken din med en gang – tenk så gøy de må ha det! Også så herlig å jobbe i sammen!! SJEKK DEN BUTIKKEN!! *sukk* tenk å kunne ha et slikt lite paradis…

   Klem! =)

 • Firdevs on October 9, 2012

  Suuuuuper kul kake med massssssssse fine detaljer, skulle ønske jeg var konfirmanten nesten =) Flinke Tone <3

  Du får ha en riktig god dag klem

  • Tonerose on October 9, 2012

   Hei Firdevs,

   Hihi – så søt du er! =) Hjertelig takk for så gode ord!!

   Tusen takk for det – jeg håper du også har en herlig dag!

   Stor klem!

 • veronica on October 8, 2012

  Guud for en lekker kake!!! Du er såå utrolig flink og kreativ:D

  • Tonerose on October 9, 2012

   Hei Veronica,

   Hjertelig takk for det!! =) Kjempegøy at du likte den!

   Stor klem!

 • anette on October 8, 2012

  hei Tone!:) wow nyyyydelig !!:D litt av en overraskelse å få denne kaka hihi, sikker på konfirmanten ble super glad!!:D
  ha en herlig dag!!

  klem anette:)

  • Tonerose on October 8, 2012

   Hei Anette,

   Hjertelig tusen takk søta!

   hihi, håper det!! Utrolig gøy av foreldrene å overraske henne med en slik kake! =)

   Hjertelig takk – og i like måte!

   Stor klem!

Leave a Reply