SpindelvevCupcakes på 1-2-3! {Halloween}

spindelvevcupcakes-til-halloween melis

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag tenkte jeg å tipse nye lesere om en superstilig (og enkel) måte å dekorere cupcakes til Halloween! Du trenger ikke dyrt kakedekoreringsutstyr til dette, nei!  Her har jeg laget kryddercupcakes, deretter har jeg blandet litt melisamasse som jeg har plassert på toppen av hver cupcake med en teskje(renner utover av seg selv). Så har jeg tatt tilside littegrann av melismassen, og blandet denne med svart pastafarge. Den svarte melismassen har jeg i en engang-spøytepose (du kan evt bruke en ziplockpose om du ikke har dette) og klipper av et lite hull i enden. Så er det bare å tegne på sirker inni hverandre på melisamassen. Avslutt med å trekke en tannpirker ifra midten av cupcaken og ut til siden – ta-taaaa! En superkul spindelvevcupcake er klar! ♥ Om du har lyst til å se trinn-for-trinn av hvordan jeg gjør dette kan du klikke HER, der er det mange beskrivende bilder ♥

Jeg håper du får en helt herlig dag!!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply