SpindelvevCupcakes på 1-2-3 {RebloggingHalloween}

spindelvevcupcakes-til-halloween-melis1

 Happy søndag!

I dag tenkte jeg å tipse nye lesere om en stilig (og enkel!) måte å dekorere cupcakes til Halloween ♥ Du trenger IKKE noe kakedekoreringsutstyr til dette!  Her har jeg laget kryddercupcakes, deretter har jeg blandet litt melismasse som jeg har plassert på toppen av hver cupcake med en teskje(renner utover av seg selv). Så har jeg tatt tilside littegrann av melismassen, og blandet denne med svart pastafarge. Den svarte melismassen har jeg over i en engang-spøytepose (du kan evt bruke en ziplockpose om du ikke har dette) og klipper av et lite hull i enden. Så er det bare å tegne på sirker inni hverandre på melisamassen. Avslutt med å trekke en tannpirker ifra midten av cupcaken og ut til siden – ta-taaaa! En superkul spindelvevcupcake er klar! ♥ Om du har lyst til å se trinn-for-trinn av hvordan jeg gjør dette kan du klikke HER, der har jeg mange beskrivende bilder ♥ (edderkoppen på dette bildet er ikke spiselig, den er i plast og kjøpt på Europris)

En STRÅLENDE dag videre til deg!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...