{ Spionbursdag – lettvint og stilig dessertbord i ekte JukseSuperMamma-stil! }

Oj! Oppdaget plutselig at jeg ikke har delt bildedryss fra dessertbordet i spion-bursdag til Daniel!

…bedre seint enn aldri?? Uansett, her kommer i alle fall bilder fra den topphemmelige spion-bursdagen hans!! ♥

Spion bursdag barnebursdag dessertbord

Til dette dessertbordet bakte jeg nesten ikke noen  ting, SÅ lettvint! Deilig å kunne tilpasse litt etter hvor mye tid man har til rådighet. Denne gangen prioriterte jeg heller å designe trykksaker, dermed er det enkelt for andre travle småbarnsmammaer å lage tilsvarende om noen har lyst ♥ Trykksakene vil bli å finne hos Japan Photo =)

boller spionbursdag barnebursdag

Jeg og gutta bakte boller, det pleier alltid å være populært med litt gjærbakst ♥ Her har vi brukt ferdig bollemix – da tar det ikke mange minuttene.. Deilig! Dette bordet er virkelig i skikkelig JukseSuperMamma-stil, jeg lærer så masse av boka vår – det ER lov å senke skuldrene og være stolt av alt man får til, ikke stress med alt du gjerne kunne tenkt deg å rekke ♥

(ønsker du å bake boller fra schratch har jeg en deilig oppskrift liggende HER – her er den brukt til kanelknuter, men bare trill boller av deigen istedenfor å smøre på smør, sukker & kanel og knyte de)

Sannhetsserum drikkedispenser

Litt trykksaker piffer opp bordet, her har jeg printet ut “bevis”-skilt og “sannhetserum”. Passer fint til spionbursdag! Drikkedispenserne mine er kjøpt på ClasOhlson, men tilsvarende finner du mange steder.

Juicekartong walkie-talkie DIY på bloggen. VELDIG populært!

Juicekartonger / Walkie-talkie var VELDIG populært!! Superenkle å lage, bare print ut designet på klistreark og klistre fast til vanlige små juicekartonger. Her har jeg brukt svarte sugerør istedenfor de som følger med kartongene – perfekt! Du finner gratis print av designet HER om du har lyst til å lage tilsvarende selv =)

Rød gele i cupcakeformer spionsnacks

Rød gelè i cupcakeformer fra FestFabrikken (kode ToneroseDesign gir bittelitt rabatt)

Popcornbegre spion bursdag fylt med potetgull

Popcornbokser! Disse kan fylles med det dere liker aller best – her fylte jeg de med potetgull siden jeg allerede hadde noen store beholdere jeg ønsket å fylle med popcorn. =) Trykksakene vil etterhvert bli å finne hos Japan Photo.

Rice Krispie treat med superkule topphemmelig sugerørflagg. Spionbursdag

Rice Krispie treats!! Jeg ELSKER disse, og det gjør barna også! Skikkelig søtt…!! Du finner oppskrift HER om du vil lage selv. Papirsugerør fra FestFabrikken, sugerørflagg vil bli å finne hos JapanPhoto.

Spionbursdag minimelkekartong fylt med kinderegg

Mini melkekartonger med bilde av spionen/hovedpersonen! Haha, du kan tro vi hadde mye moro med å knipse bilder til dette her – gutta var jo så hypre og gleda seg så veldig til bursdag at det var IKKE enkelt å stå stille. Ville heller løpe rundt og spionere på hverandre =) Disse vil også komme hos JP. Her i huset pleier vi vanligvis å fylle disse med kinderegg til barna i familiebursdag – veldig populært!

Popcorn i kubbelysestake - pyntet til spionbursdag

Popcorn plassert i en kubbelys-lyk, dekorert med “BEVIS”-skilt utenpå. Enkelt festet med litt dobbeltsidig teip.

Topphemmelig spionbursdag - dessertbord / kakebord

Det komplette bordet! Banner vil du finne hos Japan Photo. kan også bestilles med et par bilder.


kake til spion bursdag

Til denne bursdagen laget jeg en ENKEL bursdag (veldig enkel til meg å være, vanligvis elsker jeg å lage designkaker – men dette tar tiiiiiid) Dermed var det veldig deilig og lettvint med en kake hvor pynten kun var ikke-spiselig og dermed veldig lettvint å printe ut og feste til papirsugører (papirsugerør fra FestFabrikken) Kaka er i ekte JukseSuperMamma-stil ferdig kjøpt sukkerbrød dynket med masse fruktjuice og fylt med vaniljekrem, moste bananer, valnøttbiter og masse friske bær. Trukket med et lag fløtekrem. Nam!

(jeg kjøpte også ferdig vaniljekrem, pisket kun fløte og melis til kremen rundt, og blandet halvparten av denne sammen med den ferdigkjøpte vaniljekremen. VELDIG lettvint, og godt!) Jeg kan legge ut litt skilt/print til gratis nedlasting på bloggen – da vil det være å finne HER.  Men bestiller du en pakke med trykksaker fra JapanPhoto vil du kunne bruke av invitasjonene, bordkorskiltene, banneret osv osv til å dekorere kaka. Kun fantasien som setter grenser! =)

Cupcakes til spionbursdag - skilt på bloggen

Sjokoladecupcakes laget gutta selv, oppskriften vi bruker er SÅ lettvint – og smaker deilig =) Oppskriften finner du HER. Her har vi gjort det veldig lettvint og gutta bakte cupcakes god tid i forkant og jeg la de i fryseren. Da det var tid for bursdagen tinte vi cupcakene og rørte sammen melis og vann som vi hadde på toppen av de – raskt og lettvint!

Cupcakene pyntet vi med cupcakewrappere og skilt – stilig men lettvint!

(kommer for bestilling hos Japan Photo, da kan du personalisere med egne bilder og tekst)

Spionbursdag dessertbord / kakebord spion barnebursdag

Ellers på dessertbordet fylte jeg pappkopper og cupcakeformer (fra FestFabrikken) med sjokoladepudding og vaniljesaus, og mandelkjernepudding. Puddingene posemix som kun skal kokes opp sammen med melk, og vaniljesausen ferdig fra butikken.

LETTVINT men godt! =)

Spionbursdag

Supergøy bursdag, definitivt et tema som man kan gjøre MYE ut av og som passer i mange aldre avhengig av hvordan man vinkler det! =)

Håper dagens innlegg kan være til inspirasjon ♥

Stor klem!

// alle innlegg fra denne bursdagen finner du HER

 

1 Comment

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...