{ Spionbursdag: Walkie-talkie laget av juicekartong! }

Den aller kuleste DIY ifra spionbursdagen til Daniel synes jeg var walkie talkiene våre! Ja, også pinataen kanskje – men den har jeg allerede vist på bloggen ♥

Anbefales! Disse var kjempelette å lage, og de var en ENORM hit hos barna!! Det tok litt tid før de skjønte at de faktisk kunne drikke av de – og de synes det var SÅ kult når vi gav oss over når de DRAKK av walkie-talkiene. (alder 2-6 år)

Herlig!

KL5A1332_walkie_talkie_spy_birthday_barnebursdag

Dette er altså eplejuice-kartonger som jeg har klistret et ark rundt (designet i photoshop, printet på klistreark). Istedenfor det sugerøret som følger med har jeg brukt svarte sugerør som antenne, disse har jeg kjøpt på Europris. Idèen fikk jeg ifra tvillingsøsteren min Elisabeth (som jeg akkurat har skrevet boka JukseSuperMamma sammen med) – hun hadde laget dette sammen med datteren sin, da brukte de svart kartong og teipet på “knapper” tegnet på hvitt ark.

Superkule og enkle!

Passer selvsagt minst like godt til politibursdag – eller bare til en gøyal lørdag. Perfekte å lage sammen med barna! =)

Stor klem ♥

WalkieTalkieSpionBursdagToneroseDesign gratis walkie_talkie_spy_birthday_barnebursdag

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...