‘Stash’ til Sjørøverbursdag

sjørøverbursdag stash IMG_5650 bursdag pirat

 Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag kommer en bildecollage av litt stash til bursdagen til Lukas. Sjørøverstyle! hihi. Siden Lukas begynte i barnehagen bare noen dager før han fylte tre år, valgte vi i år å ha familiebursdager og ikke barnehagebursdag. Det får vi heller ta igjen skikkelig neste år! ♥  Nå er vi så heldige at Lukas har flotte søskenbarn i samme alder – så det blei aktivt nok uansett! hihi. Og UTROLIG gøy!! Men iogmed at det ikke ble så mange barn hadde jeg mulighet til å lage litt spennende “favors” til barna. Kjempegøy!! Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å ha så mye, men da jeg kom over noen sjørøver-sett på salg på europris kunne jeg ikke dy meg..! ♥  Istedenfor å pakke inn hvert sjørøversett åpnet jeg de opp, og feks plastsverdene hang jeg opp på veggen. Jeg brukte litt tynt tau til dette – synes det passet i stilen! Som dere kan se på bildet gleder Lukas seg veeeeldig til å få besøk av alle sjørøverene! ♥

Flere bilder, og mer om dette i morgen! Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom her hos meg i dag – jeg håper dagen din blir PERFEKT!!

Stor klem,

tonerose underskrift

6 Comments

 • Famma on August 28, 2012

  Herlige sjørøveren til Famma! ❤❤❤ Kjempefint selskap, Tone. Nok en gang. Klem til store og små sjørøvere fra to av piratene 🙂

  • Tonerose on August 28, 2012

   Hjertelig takk for det! =) vi storkoste oss SÅ, utrolig gøy at famma og bessa var SKIKKELIGE sjørøvere!! hihi.

   Stor klem! =)

 • Cecilie G on August 27, 2012

  Utrolig bra !! : )

  • Tonerose on August 27, 2012

   Hei Ceceilie,

   Hjertelig takk! =)

   Håpr du har en super dag!

   Stor klem!

 • lene Jørgensen on August 27, 2012

  fantastisk!!
  For en drømmebursdag for en liten gutt 🙂

  • Tonerose on August 27, 2012

   God morgen Lene! =)

   Hihi, søta! =) Takk for det!! Mhmm, han STORKOSTE seg! …og det gjorde vi også! hihi.

   Håper du får en fantastisk dag!

   Stor klem!

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...