Stilig app’ til mobilen

IMG_1124
Velkommen til ToneroseDesign! ♥ I dag vil jeg tipse om en stilig app til mobiltelefonen, nemlig ColorSplash! Dette NYDELIGE bildet har jeg vært så heldig å få av min herlige bloggvenninne Lene, hun har knipset et bilde av sin skjønne sønn Lauritz. Bildet har hun åpnet i app’n ColorSplash, og gjort det om til svarthvitt. Deretter har hun “malt”  tilbake fargen i de områdene hun ønsket det – nemlig markjordbærene! Superstilig!! – helt perfekt til et bilde som dette ♥ Hjertelig takk Lene!
Lene tipset meg forresten om en annen stilig app – mer om den siden! Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom bloggen min i dag, jeg håper dagen din blir STRÅLENDE! ♥ Stor klem!
tonerose underskrift

2 Comments

 • Tonerose on July 29, 2012

  Hei Lene,

  Så bra! =) Mhmm, kjempgøy med slike apper! =)

  Tusen takk for det, jeg håper du også har en flott kveld!

  Stor klem!

 • Lene on July 26, 2012

  Så stilig, den skal jeg jammen laste ned og prøve 🙂 Ha en flott kveld 🙂

  Stor klem

Leave a Reply