Stilig detalj til Kakebordet – lag etiketter til brusflaskene

IMG_2763 personlige etiketter brusflasker2
Velkommen! ♥ I dag vil jeg vise en annen detalj jeg har gjort klart kakebordet til Daniel sin ettårsfeiring – matchende etiketter til brusflaskene! Hvorfor ikke? hihi.

IMG_2744 personlige etiketter
Vi er alle sammen veldig glad i julebrusen ifra Hamar, og vi kjøpte inn en del av de til julaften. Jeg tenkte å ha noen av de på kakebordet når vi skal feire ettårsdagen til Daniel – og da passer de jo mye bedre inn om de også er litt fargekoordinerte! ♥
IMG_2764 flaskeetiketter
For å lage disse merkelappene, har jeg målt størrelsen på etikkene som var på flaskene fra før. Deretter laget jeg tilsvarende størrelse på mine egne merkelapper i word, og printet de ut på vanlig kopiark. Klipte rundt de, og festet de utenpå de opprinnelige merkelappene med dobbeltsidig teip. That’s it! ♥
merkelapper daniel 1 år uten tekst inni
Dette er merkelappen jeg har laget, jeg justerte høyden/bredden uavhengig av hverandre til etiketten fikk samme størrelse som den på flasken. Deretter la jeg til teksten jeg ønsket, inni merkelappen. På baksiden av flasken limte jeg fast en merkelapp som bare var stripete, uten tekst.
stripete bakgrunn lyseblå og hvit
Jeg legger ut merkelappene jeg har laget, om du ønsker å lage like til en senere anledning. Vær så god! ♥
IMG_2755 merkelapper flasker
Øverst rundt flasken skrev jeg også ut etiketter som var stripete, og klippet de til i en spiss foran – slik at de dekket merkelappen som var der fra før. Alle disse merkelappene er såklart akkurat like som merkelappene jeg skal bruke eller på kakebordet. Jeg synes det er kjempefint å hente opp samme design flere steder.
IMG_2763 personlige etiketter komp
Det var det hele for i dag, jeg håper det var til inspirasjon! ♥ Hjertelig takk for at du tittet innom hos meg, det synes jeg er kjempekoselig!!
Jeg ønsker deg en DEILIG dag!! Stor klem fra meg!

16 Comments

 • Tonerose on January 23, 2012

  Hei Anonym,

  Så bra!! :o)

  Stor klem!

 • Anonymous on January 20, 2012

  Takk, takk, takk!

  jeg fikk det til. OG oppdaget at om man lagrer merkelappene dine og åpner dem i Picasa, så er det superenkelt å legge inn tekst og annet!

 • Tonerose on January 19, 2012

  Hei Anonym,

  Om du feks skriver ut ifra word, setter du inn bildet først (malen min). Velg da plassering/tekstbryting “etter tekst”, og deretter kan du legge teksten over bildet. Da kan du lage en tekstboks, som du fyller inn teksten din i, og legge den over bildet. Jeg lager ofte merkelappene i photoshop, men når du skal skrive inn mye ulike tekster er det raskere å legge til teksten i feks word. Om du vil ha litt nærmere forklaring har jeg laget et eget innlegg om hvordan lage merkelapper, det kan du lese her – http://itoneroseshage.blogspot.com/2011/12/hvordan-lage-merkelapper-til-stilige.html Der står alt forklart, trinn for trinn! :o)

  gi meg en tilbakemelding på om du henger med! :o)

  stor klem!

 • Tonerose on January 19, 2012

  Hei Charlotte,

  Velkommen som ny følger!! :o) Kjempekoselig! Hihi, hjertelig takk for det!!

  Håper du får en topp dag i morgen!

  stor klem!

 • Tonerose on January 19, 2012

  Hei Laila Johanne,

  Åh, så koselig!! ♥ Hjertelig takk for det! Håper du finner inspirasjonen du var på jakt etter! :o) Så gøy med bordekking til dåp! Hva er planene? :o)

  Ønsker deg en herlig fredag i morgen!

  stor klem!

 • Janniche on January 19, 2012

  Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

 • Anonymous on January 19, 2012

  Hei! Hvordan får du lagt inn tekst i malene dine?

 • Janniche on January 19, 2012

  Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

 • Janniche on January 19, 2012

  Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

 • Charlotte on January 19, 2012

  hei! ny følger. Du er ei veldig flittig og flink mamma må jeg si! Mye god inspirasjon å hente her ja. Takk for at du deler!

 • Min Vinterverden - Laila i Noatunet on January 18, 2012

  Hei!
  Ramlet innom bloggen din på jakt etter inspirasjon til borddekking til dåp, og jeg er imponert over kreativiteten din!!

  Her kommer jeg gjerne tilbake 🙂

  -Laila Johanne-

 • Tonerose on January 18, 2012

  Hei snuppa!

  Søta, tusen takk!! Vi gleder oss også massevis, ikke lenge til nå! :o)

  Stor klem!!

 • Tonerose on January 18, 2012

  Hei Lisemor!

  Hjertelig takk for så gode ord! ♥

  Ja, jeg har tenkt på det selv faktisk – tenk SÅ kjekt i barnebursdag med mange flasker og vanskelig å huske hvem som er hvem sin! Kjempelurt! :o) Gleder meg til unga blir så store at de har barnebursdag med masse venner (phui, blir vel slitsomt nok, men. hihi. Blir gøy også da!)

  Ønsker deg en herlig dag snuppa!!

  stor klem!

 • Viv on January 18, 2012

  Så fine! Vi gleder oss! 🙂

  Klem klem

 • Lisemor on January 18, 2012

  Oi oi oi, du lager mye fint Tone. Lekkert:) Det er alle kakebordene dine. Godt tips til barnebursdag også tenker jeg. Kan ha et artig bilde av bursdagsbarnet, eller hvis man har bilder kan man ha bilde av den som “eier” flaska:) Tror jeg må se litt mer på dette til veslejenta sin 3 års dag:)

  Takk for godt tips!

 • Lisemor on January 18, 2012

  Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

Leave a Reply