{ Stilig og enkel Halloween – ny video med masse inspirasjon }

Deler i dag en annen Halloween-video jeg har laget, håper den kan være til inspirasjon! =)

Flesteparten av disse idèene kommer fra et dessertbord jeg laget istand til forrige Halloween hvor jeg delte dette bordet på God morgen Norge TV2. Har du lyst til å se videoklippet fra sendingen finner du dette HER =) I videoen finner du også litt inspirasjon til ansiktsmaling og kostymer, alle innleggene (med fremgangsmåter og gratis print) finner du samlet HER, da kan du scrolle deg frem til det du er på jakt etter =) Gratis print finner du samlet HER, oppskrifter HER. Flere av videoene mine finner du på youtube, om du abonnerer på kanalen min der vil du automatisk få mail når nye videoer publiseres =) Du finner akkurat denne videoen HER

Happy Halloween!

Ønsker deg en vidunderlig dag videre!

Stor klem ♥

// mer Halloween-inspirasjon finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...