Stolt ♥

manipulasjon nyfødtfotografering img 0332
Velkommen! ♥ I dag kommer et bilde av NYDELIGE vakre lille nevøen min!! Er han ikke bare helt perfekt?? Må vel ærlig  innrømme at jeg er ikke bare bitte bitte bittelittegranne stolt av å ha en så utrolig søt liten nevø!! ♥  Da jeg fotograferte han var han allerede blitt noen uker, men han oppførte seg som en liten engel uansett, og sov mye. Perfekte lille babyen! Jeg storkoste meg masse sammen med herlige søstra mi, og midt utti photoshoot’n kom også mamma – needless to say, det ble en veldig koselig dag!! ♥
Dere skulle forresten sett oss under fotograferinga –  det fantes overhodet ikke det spor kaos her hjemme…! Mine to små gutter sov seg såklart ikke igjennom photoshoot’n, og er jo gjerne en smule høylydte og LITT aktive. Stua totalt omøblert (les: jeg skøv unna det jeg ikke ville ha med på bildene, det være seg sofaer, lenestoler, bord…), leiker OVERALT , og ja.. hihi. Men det var vel verdt det!! ♥ Jeg måtte jo også prøve meg på litt i phtoshop på dette bildet – syntes vingene hans ikke syntes godt nok uten.. hihi! Herlige lille engelen!!
Tusen takk for at du tittet innom i dag, håper du får en himmelsk dag!! ♥ Stor klem fra meg!

14 Comments

 • sbo on February 22, 2012

  thank you so much. fosbobetr good Archive

 • Lene on February 21, 2012

  Så nydelig, herlig bilde <3

  Klem

 • Tonerose on February 21, 2012

  Hjertelig takk for så gode ord Reidun! ♥

  Ja, skulle SÅ gjerne hatt slike bilder av gutta mine – men men. Så gøy at du fikk tatt “oppstilt” bilde av tredjemann! Det er jo SÅ stas å ha!! :o)

  Moro å ta fellesbilde av alle sammen – har du tenkt hvordan du vil ha det? Selv har jeg den siste tiden fått mer og mer sansen for å lage “maleri” av bildene, dvs redigere de en del i photoshop, gi de struktur i bakgrunnen etc. Kanskje litt “stempla” tekst etc.. Synes det er moro, da blir det et litt annerledes bilde med en gang!! :o)

  Stor klem!

 • Reidun on February 20, 2012

  ÅÅÅ så nusselig dette bilde e=0)) kjempe søtt.Fikk ikkje tatt noen sånne bilder utav de to første,men fikk kusinen min til å ta ett nyyyydelig bilde av tredje mann.Veldig stolt av det så no må eg få tatt ett av alle sammen ilag snart,vil ha ett litt spesielt ett.
  Du e kjempe dyktig=0))
  Klemz

 • Tonerose on February 4, 2012

  Hei Krepsemor,

  Ja, han er perfekt! hihi. Skjønner veldig godt hva du mener – det kan virkelig være slitsomme/krevende dager, men så er det jo SÅ mange herlige vidunderlige stunder! Jeg STORkoser meg!! :o)

  tusen takk for det, jeg håper du også får en vidunderlig helg!!

  Stor klem!

 • krepsemor on February 4, 2012

  Åh, så nusselig! Herlig med sånne små bebiser, og særlig når de sover sånn som engelen på bildet!
  Småbarnsperioden er preget av mye støy og leven, men kos deg med dem så lenge du kan! For de blir så altfor fort store!
  Fremdeles får jeg varme, gode klemmer, og elsker det!
  Ha en fin helg!

 • Tonerose on February 3, 2012

  Hihi, så søt du er Iselin!! ♥ Mhmmm, rimelig enig med deg der! :o)

  Tusen takk, riktig god helg til deg også!

  Stor klem!

 • Tonerose on February 3, 2012

  Tusen takk for så gode ord Tommensgirl! ♥ Er en smule stolt av lille tassen ja! hihi. Ønsker deg og dine en vidunderlig helg også!! :o)

  Stor klem!

 • Tonerose on February 3, 2012

  Ja, er han ikke bare helt perfekt Alice?? :O)

  Ønsker deg en herlig helg!

  Stor klem!

 • Tonerose on February 3, 2012

  ♥ !

 • Iselin on February 3, 2012

  Så skjønn!! Han der kan smelte hvem som helst- det er sikkert!
  God helg!

 • Tommensgirl on February 3, 2012

  Ååå..så skjønn<3
  God helg til deg og dine..

 • Alice F.K - Venter nr 2 on February 3, 2012

  Så nydelig <3

 • Viv on February 3, 2012

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...