{ Stooooooore nyheter }

20151113_lanseringsteaser_tone_fb

Jeg håper du får en fin lørdag. Utrolig trist å lese om alt som har skjedd i Paris…

Japan Photo invitasjon

  I dag har jeg vært på farten fra tidlig morgen.  Husker du at jeg for en liten stund siden fortalte at jeg jobbet på spreng med et nytt spennende prosjekt?

Jeg har inngått et samarbeid med selveste Japan Photo!! ♥ Utrolig spennende! #takknemlig

Japan Photo julekort bakside

For meg er dette stort, Japan Photo har jeg alltid pleid å bruke til alt fra fotoutstyr til bildeprodukter. Helt fra jeg fikk mitt første kamera da jeg var ganske liten. Vi pleide å dra til Japan Photo Strømmen for å levere våre egne filmruller til fremkalling. Alle bestilte to sett bilder, også delte vi bildene mellom oss etterpå. Gode minner!

Nå i voksen alder har det alltid vært her jeg kjøper fotoustyr da jeg alltid har fått god hjelp, og jeg har likt å ha mulighet til å gå i fysisk butikk for å spørre/prøve før jeg kjøper. Kjeden er såpass stor at det er vanligvis ikke så langt til nærmeste butikk. Kopper med bilde til julegaver til besteforeldre, farsdag osv osv osv. Dermed er det en stor ære å nå ha inngått et samarbeid med selveste Japan Photo – kjempegøy!

Først ute er en julekolleksjon – her blir det alt ifra julekort og invitasjoner – til trykksaker til dessertbord!! Woop woop!!

Japan Photo julekort utside

SÅ mange spør meg om jeg kan designe trykksaker til dessertbord (festbord) til alt fra barnedåp til bryllup, og jeg vil jo selvsagt veldig gjerne – men tiden strekker rett og slett ikke til. Men nå kan du da altså bestille dette hos Japan Photo!!! Selvsagt med bilder av gullungen, navn, dato osv osv. Herlig å kunne personalisere dette direkte selv!

Japan Photo julekort innside

Så gøy!! Først ute er kort: julekort, invitasjoner osv – du finner dette allerede liggende ute , direktelink julekort HER. Logg deg inn/registrer deg og trykk på julekort. Her er dette et 6siders foldekort, og designet ligger som første i kategorien jul. Såååå gøy altså!

Japan Photo julekort utside

I samme designet kommer det mange elementer til dessertbord/festbord – perfekt til julaften eller pepperkakeverksted. Jeg legger det ut så raskt dette lanseres ♥

Japan Photo menykort

I dag finner du meg på Oslo Christmas Show på stand hos Japan Photo – håper vi sees! Japan Photo har masse fine messetilbud i dag, kjempegøy om du titter innom ♥

Følg oss gjerne på instagram; @japanphoto & @tonerosedesign

Ønsker deg en DEILIG lørdag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...