{ Store pepperkaker med tekst – vakker julepynt }

Er du igang med litt juleforberedelser?

Selv pleier jeg gjerne å tenke på jul og julegaver osv litt tidlig hvert år, personlig elsker jeg juleforberedelser – og er veldig glad i å faktisk HA TID TIL DET. “Starter” jeg sent føler jeg at det lettere kan bli stress rundt det hele, men om jeg planlegger julegaver tidlig – og ikke minst IKKE stresser med å skulle ordne så veldig masse, blir det mye lettere å faktisk få tid til litt julekos.

Jeg synes det er viktig å ikke “skulle” og “måtte” gjøre himla mye juleforberedelser – men gjøre det man har LYST til – og faktisk ønsker å bruke tid på! Jeg ønsker heller å droppe julevaska, og isteden ake litt ute i snøen med småtassene osv. Det er ikke et must å bake sju slag julekaker, kjøp ferdig på butikken – eller dropp det om du heller føler for det. Gjør det som dere har mest lyst til! I fjor var jeg så heldig å få alt av julekaker fra verdens beste mamma – hun bakte like gjerne store porsjoner av alt og gav masse til oss. Er det mulig? Vidunderlig julegave!! I fjor var jeg en smule overarbeidet (haha, bare sånn for å underdrive bittelitt! hjelpes!!) – men i år gleder jeg meg til juleforberedelser med barna. Forrige jul bakte jeg kun pepperkaker med småtassene – og det var med ferdigkjøpt deig. Gutta dekorerte pepperkakehus, ferdig kjøpte byggesett. Elsker at det finnes slike løsninger, så kan vi heller bake fra scratch når vi har tid og lyst til det ♥

pepperkakehjerter som julepynt

I år gleder jeg meg til å bake litt julekaker igjen – og ikke minst blir det kos å bake pepperkaker med gutta igjen. Jeg kjøper gjerne ferdig pepperkakedeig, dermed blir dette noe vi alltid får tid til – da er det jo kun å vaske benken som er jobben, alt annet er moro! Når vi baker pepperkaker pleier jeg gjerne å lage noen STORE pepperkakerhjerter (og da mener jeg store, type 25cm el) – lager hull i de med feks sugerør el – og steker. Jeg synes det blir kjempefin julepynt! Jeg pynter med melismasse og henger opp med silkbånd. Og ikke minst – det lukter kjempegodt!

Den store hjerteutstikkeren mener jeg å ha kjøpt på Europris? Regner med at det blir noen slike i år også! Gleder meg =)

Ønsker deg en VIDUNDERLIG førjulstid ♥

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...