Storshopping av påskeegg! {Husmortips}

påskeeggjakt IMG_5444
Vekommen! ♥ Jeg er i full gang med storshopping av påskeegg! hihi. Vi har to små gutter (en på 2,5 år og en på litt over året) – og i år lurte jeg på å ha en eggejakt for de i påsken!! Først tenkte jeg å bestille små plastegg på nettet, men da jeg oppdaget at Nille har påskeegg til 1 krone stykket akkurat nå, ombestemte jeg meg. Dette var midt i blinken! Eggene er ganske store til dette formålet, men til den prisen bestemte jeg meg for at det bare var helt toppen. Da kan vi jo putte en liten lekebil el i et egg! Gutta og jeg er igang med å male eggene, og jeg har tenkt at vi legger eggene rundt omkring i hagen – også er det opp til gutta å løpe rundt og samle de inn. Når vi kommer inn får de tildelt hver sin farge, så ser de lett hvilke egg som er sine! Nå er ikke Daniel SÅ stor i år, men jeg håper og tror det kan bli en koselig tradisjon. Lukas prater allerede masse om påskeharen, og gleder seg STORT til eggejakt!!
Inni eggene har jeg tenkt å legge litt leker og litt godsaker, det blir ikke voldsomme greiene – men tror det kan bli veldig stas!! Dette var altså dagens lille husmortips ifra meg! ♥ Pleier dere å ha påskeegg til påske? Noen som har erfaringer med eggejakt eller rebusløp?
Hjertelig takk for at du tok deg tid til å tite innom bloggen min i dag! ♥ Jeg håper du får en DEILIG dag!! Stor klem!
// mer påskeinspirasjon finner du samlet HER

6 Comments

 • Tonerose on March 11, 2012

  Hei BIRTE,

  Tusen takk for det!! :o) Vi har malt med akrylmaling ifra søstrene grene!

  Håper du får en herlig dag!

  stor klem!

 • Barnelykke on March 10, 2012

  Så fint det ble – hva har dere malt med? Kjempetips 🙂

  B I R T E

 • Tonerose on March 9, 2012

  Hei A-H,

  Åh, dette hørtes jo helt herlig ut!! Skjønner godt at unga gleder seg skikkelig til påske ja!! Det er noe ala dette jeg ser for meg når gutta blir litt større, men nå som de er så små tenkte jed det var enklest bare å samle de inn. Og lukas gleder seg masse allerede, og det er jo superkoselig!!

  Jeg håpr du får n hrlig dag!!

  stor klem

 • Tonerose on March 9, 2012

  Hei Lene,

  Så gøy!! Jeg synes det er så gøy med tradisjoner,og er helt toppen å få høre hva andre er vant til! Tipper godterijakt er skikkelig populært!! :0)

  Håper du får en herlig dag!!

  Stor klem

 • A-H on March 8, 2012

  Kjempekoselig med påsketradisjoner:) Hos oss ligger det kart fra påskeharen på trappa når vi våkner, så har “haren” gjemt mange egg rundt om på tunet, etterhvert som barna har blitt såpass store har vi utvidet området litt så det tar litt tid å lete, inni låven og inni skogen;)
  Fyller de med godis og noen småting som hårpynt e.l.
  Ungene gleder seg utrolig mye til påsken, er på linje med julaften og bursdag her i huset:) Dette med å lete etter egg er veldig spennende!

  Håper du skal ha kurs:) Da vil jeg gjerne komme!!

  klemmer

 • Lene on March 8, 2012

  Koselig med tradisjoner 🙂 Vi har også en påsketradisjon som jeg har vokst opp med selv. Vi gjemmer godteriet rundt omkring i huset og så må ungene lete etter det. Etterpå kan de legge alt opp i eggene sine 🙂

  Ha en super dag <3

  Stor klem

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...