Strikka langlue til nyfødtfotografering {…og en form for oppskrift!}

strikka langlue til nyfødtfotografering2 IMG_1875
Velkommen! ♥ I dag kommer bilder av ei langlue jeg strikka etter å ha avtalt nyfødtfotografering – jeg måtte jo ha med meg litt luer å teste ut! hihi. Selv synes jeg det er SÅ søtt med herlige skjønne bittesmå babyer i grove store luer. Dette ble favoritten min av de jeg har laget så langt, og dermed tenkte jeg å dele bilder og fremgangsmåten min med deg!

IMG_1885 2
Jeg brukte grovt garn til denne lua, og strikka med grooove pinner. Kan det stemme at de er str 8 eller 9? Hmm, det er så kjekt med heklenål, for der står størrelsen på! Jaja. Bruk pinner som passer tykkelsen på garnet! Jeg la opp 30 masker, og strikket hele lua i rettstrikk. Den blir noe strechy (?) når den er ferdig, så antall masker tror jeg ikke er SÅ viktig. Det er jo stor forskjell i hodediamenter på småtassene! Ikke alle er 38 i hodet heller, sånn som våre.. Grmfgh. ♥  Anyways, denne lua passet PERFEKT – kjempestas! Jeg strikket videre, og strikket sammen masker med jevne mellomrom, slik at lua sakte men sikkert skrånet innover etterhvert som den ble lengre. Hvor lang du ønsker lua/hvor smal den skal være er en smaksak! Beklager dårlig “oppskrift”, men jeg pleier vanligvis å hekle isteden, og prøver meg gjerne litt fram… Men det er bare å spørre om du lurer på noe! Om du har lyst til å lage noe lignende får du det garantert til! ♥
IMG_1881 2
…jeg knipset bilder med denne lua på skjønne lille nyfødte babyen, bilde kommer etterhvert! ♥
Hjertelig takk for at du tittet innom hos meg i dag, det synes jeg er kjempestas!! ♥ Stor klem fra meg!

6 Comments

 • Tonerose on January 8, 2012

  Hei Silje,

  Så koselig at du synes det!! ♥ Tusen takk, jeg håper du også har en herlig helg!!

  Stor klem!

 • Tonerose on January 8, 2012

  Tusen tusen takk Alice F.K!! ♥

  Stor klem!

 • Tonerose on January 8, 2012

  Hei Iselin,

  Åh – hjertelig takk!! :o) nope, jeg jobber egentlig som optiker – men er hjemme i mammapermisjon nå. Jeg synes det er veldig gøy å fotografere! ♥

  Tusen takk for det, jeg håper du også har en herlig helg!

  Stor klem!

 • Silje on January 6, 2012

  Å, den var knallskjønnn!!!

  Ha en fin fin helg:)
  klemmer fra Silje

 • Alice F.K - Venter nr 2 on January 6, 2012

  Så fin! ^^,

 • Iselin on January 6, 2012

  Jobber du som fotograf? Det er så mangen stilige/vakre nyfødt bilder.
  Gleder meg til å se bildet.

  God helg, kos deg med familien.

  Klem!

Leave a Reply