{ Stua vår – før/etter }

Så koselig at så mange etterspør flere bilder av huset!

Det er klart jeg kan dele =) I første runde tenkte jeg å dele litt flere bilder fra stua, den har jeg jammen malt – igjen… Ik! Takknemlig for at mannen min er så tålmodig med meg, haha!

Jeg har prestert å male stua flere ganger på den korte tiden vi har bodd her, hjelpes! Nå er planen å ha den sånn en stund altså, det tok bare litt tid å lande på en farge! (eller, ingen farge igrunnen… haha!)

Grunnen til at jeg har malt flere ganger enn jeg vanligvis ville gjort er at vi skiftet ut gulvet, og da tok det litt lengre tid å lande på en farge… Først tenkte vi det kunne være pent med en mørk farge for å gjøre stua litt mer intim – og vi likte det kjempegodt, men følte etterhvert at fargen ble litt “tung”.  Så da ble det ny runde med malekosten… =)

Slik så det ut i jula, da var veggene mørk grønne =)

Selv om jeg synes den grønnfargen er helt nydelig, er jeg superfornøyd med uttrykket rommet har nå – med alt det hvite. Jeg var først litt usikker på hvorvidt det ville komme til å føles kaldt, men det synes jeg overhodet ikke det gjør! =)

Det er såpass masse naturelementer/farger i rommet, at jeg føler uttrykket til rommet er avslappende og innbydende.

Jeg liker meg i alle fall veldig godt der inne! =)

Da vi var på visning så det slik ut i stua, de brukte da dette området til spisestue. Vi har byttet litt rundt på rommene og bruker dette rommet til stue isteden =)

Under er et annet bilde, tatt ut mot verandaen – bildet er fra prospektet.

Området ut mot verandaen bruker vi til litt oppbevaring av leker til barna, og har ofte det runde hvite bordet stående her slik at de kan sitte med litt lego etc et annet sted enn på spisestuebordet.

Akkurat da jeg knipset bildet var det like før vi fikk besøk, dermed står det fremme en del søtsaker der isteden =)

Oppbevaring av leker, og en kjempestor tavle – vanligvis er denne full, men her er den forsøkt “vasket”, haha! =) 

Veggen bak tv´n er fortsatt svart, det har den vært helt siden jeg først malte den like etter vi flyttet inn. Tror den kommer til å forbli svart, trives godt med det =)

Litt praktisk for de som kommer til å spørre om det: =)

Veggene har jeg malt i klassisk hvit, gulvet er parkett Ask Lemon Sorbet 1-stavs, sofaene er fra IKEA, bordet har mannen min snekret, det store bildet er også ifra IKEA, puter fra KID, Rusta og Karjolen, store blomsterpotter fra MesterGrønn =)

Da tror jeg at jeg har vært innom det meste? Koselig at så mange har lyst til å se mer av huset/hva vi har pusset opp =)

Håper du har en DEILIG dag i dag, og at du har mulighet til å slappe litt av og KOSE deg – det har du fortjent!!

Stor klem! ♥

// mer blogginnlegg i kategorien hus & oppussing finner du HER, mer kommer etterhvert =)

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...