{ Superenkle “gresskar” til matboksen! }

1KL5A5245 copy

Happy Halloween!  ✭

Om du har lyst til å gjøre noe annerledes til Halloween til barna – hva med å tegne på gresskar-halloween-ansikt på en mandarin og legg med maten? Garantert morsomt!

Her er det reblogging av bilder, en Halloween jeg laget en Halloween-inpsiret matboks til de – raskt og enkelt (laget den kvelden før), men gutta syntes det var SÅ stas!! (de insisterte forøvrig på å ha på seg kostymer i barnehagen den dagen) Takknemlige gutter, kos å ordne istand til de.  Doble brødskiver med leverpostei som jeg har presset ut små gresskar, “haunted house” og heksehatter, gulost som jeg har presset ut et lite spøkelse av (bruker små stansere til marsipan/kjekslaging) paprika (de elsker det!), mini mini pigs-in-blankets ifra fryser´n, banan og mandaring med påtegnet halloween-ansikt. Gjort på under 10min, men SÅ gøy!

KL5A5237 copy

KL5A9745-copy

Ønsker deg en HERLIG dag!

Stor klem,

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...