Superenkle søtsaker til 17. Mai

Lyst til å lage litt søtsaker til 17. Mai – men egentlig hverken tid eller lyst til å bake?

Da har jeg et enkelt forslag til deg! Kjøp ferdig snacks, og bare pimp det litt! =)

Da jeg laget dette dessertbordet blandet jeg hjemmelagede bakevarer med ferdigkjøpt snacks, og litt ferdigkjøpt som jeg bare justerte litt på – som blant annet saltstenger og oreokjeks pimpet med litt farget sjokolade og strøssel =)

Disse fargerike søtsakene ble en stor hit blant barna, og personlig syntes jeg saltstenger hvor det er inkludert litt sjokolade er veldig godt! (elsker kombinasjonen salt og søtt) – Dette er veldig enkelt å lage, alt du trenger å gjøre er å smelte litt hvit sjokolade, farge det med litt pulverfarge – fylle i en sprøytepose, klippe lite hull i enden og drysse over =) Du kan også kjøpe candymelts på kakebutikk/Jernia i riktige farger for å gjøre det enda enklere.

Jeg farget kun med rød pulverfarge, da hadde jeg litt vanlig hvit sjokolade og litt rød, også drysset jeg litt strøssel over i fargen blått – dermed hadde jeg enkelt alle fargene i flagget =)

Stor klem!

// all inspirasjon til 17. Mai finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...