{ superheltbursdag // dessertbord // bildedryss }

KL5A6134 copy komp

I dag kommer som lovet et bildedryss av dessertbordet ifra superheltbursdagen til Lukas! Det var knallgøy å ha superhelter som tema for bursdag, det anbefales absolutt ♥ Superhelt og sjørøver er vel det som har vært aller mest suksess så langt, men alt har selvsagt vært kjempegøy! 

KL5A6098 copy

Det ble litt hurra-meg-rundt siden jeg og småtassene kom hjem fra ferie dagen før første feiring, så jeg skulle gjerne hatt bedre tid til detaljene, men men. Det er kanskje alltid sånn, haha! Men denne gangen var det jo liiiiten tid. Uansett, jeg malte en stor sponplate til backdrop, synes det er så gøy! Kunne gjerne hatt mer tid til tegningen av Lukas, men men. Sånn ble det nå denne gangen!

KL5A6101 copy

Superkule diiiiiigre martiniglass kommer fra PartyPlanner.no – disse har de til utleie! Jeg har fyllt de med sukkerpopcorn – nam! Dette kjøpte jeg med ferdig hjem ifra tvillinsøstra mi, enklere kan det nesten ikke få blitt. Moro med litt farge på et slikt dessertbord! Alternativt kan du poppe vanlig popcorn, og smelte candymelts i knalle farger, og drysse dette over popcornet, da får du knalle farger og litt søt smak/sjokolade/vaniljesmak på popcprnet. Tror det kunne blitt bra! De små skiltene har jeg klippet ut av kartong og festet til grillpinner.

KL5A6104 copy

“Vitaminer” av m&m´s – hihi!

KL5A6106 copy

“Kryptonitt” aka grønne druer – deilig med litt frukt på dessertbordet også!

KL5A6109 copy

Spidermansjokolade, disse kjøpte jeg ferdige og bare knakk i biter. Det var ikke heeeeelt enkelt å dele de da de har nonstop/m&ms inni seg, men men. Alterantivt er det sikkert herlige former å få kjøpt, om du vil støpe/lage dine egne!

KL5A6113 copy

På Carrefour oppdaget vi spiderman-kjeks, dermed ble det noen slike med hjem i kofferten også. Gutta elsket de! Disse brukte jeg også på barnehagebursdagen, alle fikk hver sin spidermankjeks i snackbrettet sitt, limer inn et bilde av det under om du har lyst til å se.

KL5A4726 copy

Små skilt brukte jeg mange steder – synes det raskt gav en kul effekt. Anbefales!

KL5A6117 copy

 Jeg kan gjerne legge ut de skiltene jeg brukte om noen har lyst til å lage tilsvarende ♥ Her har jeg laget mandelkjernepudding i søte små cupcakeformer ifra FestFabrikken – de kan brukes til så mye! (kode ToneroseDesign gir bittelitt rabatt) Og ikke minst er det utrolig lettvint med “oppvaska” etterpå ♥ Oppskrift til hjemmelaget mandelkjernepudding finner du HER, eller så er det jo utrolig kjapt og greit med posemix også..

KL5A6294 copy komp

Denne gangen pyntet jeg kaka på morgenen før selskapet kom (noe jeg egentlig aldri gjør, synes det er så deilig å være ferdig med slikt kvelden i forveien!) – dermed oppdaget jeg plutselig at vi skulle jo hatt lys på kaka! Det jeg klarte å oppspore her hjemme (søndag) var noen lys jeg har kjøpt på SøstreneGrene – og jammen viste det seg at fargen på flammene var den samme som på lysa. Hihi, kreativt!

KL5A4641 copy

Kaka trakk jeg i marsipan, batmanfigur modelert av marsipan. Vi hadde to små bursdagsfeiringer med familie, dermed laget jeg to nesten helt like kaker. Lukas var også med, det er han som har laget batman-skiltet på kaka – knallgøy å være med å lage sin egen bursdagskake! Neste år håper jeg å få planlagt bedre tid til dette, dermed kan vi lage litt mer kakepynt i sammen – eller kanskje han kan pynte hele kaka! Tenk så gøy ♥

KL5A4616 copy

Sjokoladepudding og vaniljesaus i glasskrukker, dette er sjokoaldepålegg-glass ifra Rema. Glassene er pimpet med svart glitterkartong og spidermanklistremerke.

KL5A4617 copy

Før vi dro på ferie laget jeg og småtassene pynt til cupcakes, og bakte også cupcakes som vi smatt i fryseren. Veldig lettvint da vi da kom hjem igjen! Cupcakepynt er laget av marsipan, utstikkere i batman-fasong har jeg kjøpt på ebay. Cupcakewrappere designet jeg i Photoshop, jeg kan gjerne legge ut disse til gratis nedlasting om det er noen som har lyst på disse til eget bruk ♥

KL5A4629 copy

Batman og superman ble temaene for wrapperne ♥

KL5A4631 copy

Siden vi hadde to feiringer ble bordene litt forskjellig, men jeg har prøvd å hente inn alle elementene i innlegget her. Jeg synes det er veldig deilig å ha litt frukt på dessertbord også, her har mannen shoppet røde bær til meg som jeg kunne ha på dessertbordet ♥ Nam! Søte små skåler ifra  SøstreneGrene, skilt ha jeg laget selv. Nedlasting av disse kommer!

KL5A6135 copy komp

Tøffe gutta er klaaaaare! hihi! Hvordan lage enkle kapper og masker finner du i eget innlegg, HER

KL5A6304 copy

Populært med superheltkjærlig ♥ DIY finner du HER

KL5A4654 copy

Har visst ikke tatt bilde av det, men på dessertbordet var det også kanelknuter og lefser i vakre glasskrukker ifra FestFabrikken. Elsker de glasskrukkene! (finnes ikke i nettbutikken, men i fysiske butikken i Brevik) Kanelknuter er perfekt å ha liggende i fryseren, hvem elsker vel ikke gjærbakst?

KL5A4666 copy

Håper dagens innlegg var til inspirasjon – spør om du lurer på noe ♥ Send gjerne mail, FBinnboks osv strekker jeg desverre ikke over. Men mail pleier jeg alltid å svare på! ♥ ToneroseDesign@gmail.com

Ønsekr deg en super dag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...