{ superheltbursdag // hinderløyepe // bhgbursdag }

KL5A4707_superhelt_bursdag_barnebursdag

Da Lukas fylte fem år storkoste vi oss med superhelt-bursdagsfeiring, dette er et tema som absolutt anbefales om man vil ha tema på bursdagen. Supergøy! Gutta våre elsker alle superhelter om dagen, og dette var populært hos jentene også. Tipp topp! 

KL5A4838_superhelt_bursdag_barnebursdag

Barnehagebursdagen feiret vi i parken/på leikeplassen, såååå behagelig! Masse unga kunne leike med/i, plenty sitteplasser og bord, og ikke minst stooor plass. Deilig!

KL5A4748_superhelt_bursdag_barnebursdag

Minste superhelten vår fikk selvfølgelig også være med på barnehagefeiringen selv om bursdagsbarnet har begynt på største avdeling i barnehagen (vi har verdens beste barnehage!!) Han var så stolt da han var med og forberedte bursdagen! Storebror/bursdagsbarnet var i barnehagen og gikk bort til lekeplassen sammen med alle vennene sine ♥

KL5A4849_superhelt_bursdag_barnebursdag

Vi laget istand en enkel hinderløype som barna kunne leke i, blant annet vipphuske (? planke? haha, aner ikke! )  – Daniel måtte såklart teste om det fungerte!

KL5A4823_superhelt_bursdag_barnebursdag

Tunnel kommer ifra PartyPlanner.no – opprinnelig fra IKEA. Kjempegøy!

KL5A4832_superhelt_bursdag_barnebursdag

Et par rockeringer festet til trær var gøyale å løpe/hoppe igjennom, eller klatre/smyge kan man jo også gjøre om man er en superhelt av den litt mer forsiktige sorten.. haha!

superhelt_laser_nett_superhelt_bursdag_barnebursdag

Glemte visst å knipse bilde av superhelt-laser-nettet, men har et mobilbilde ifra da vi testet det ut dagen før. Lukas syntes det var MORO!! Jeg har brukt tykt rød tautråd (stoff-snor i nøste jeg kjøpte da vi var i Spania, men kan såklart bruke det meste) Gøyalt med “laser” må vite, hihi!

KL5A4811_superhelt_bursdag_barnebursdag

Jeg malte ansiktsmaling/masker på de som ville det istedenfor pappamaske, ansiktsmaling har vært så populært på tidligere bursdager. Jeg tenkte det var morsommere for jentene om de så at de kunne få rooooosa og masse glitter om de ville, dermed malte jeg meg selv også. Desverre ble ansiktsmalinga mi litt hurra-meg-rundt oppi alle forberedelser, men men. Er det barnebursdag så er det barnebursdag!

KL5A4815 _superhelt_bursdag_barnebursdag

Kapper laget jeg som tidligere nevnt VELDIG enkelt av nervøs fløyel, stoff kjøpt på Jysk. Klipp til i passe størrelse og knyt rundt halsen. Kjapt å lage til alle i selskapet. Tommel opp!

KL5A4860 _superhelt_bursdag_barnebursdag

Gutta har en tavle ifra IKEA hvor det er skole-tavle på ene siden og tegning/whiteboard på andre siden. Denne brukte jeg til velkommenskilt, synes alltid slikt er koselig! Jeg printet ut superhelt-logoer på klistreark kjøpt på Staples, dermed kunne alle klistre fast en logo på genseren sin – kjempegøy!! …jeg er jo LITT glad i lys rosa, dermed ble det litt jentevarianter også, hihi. Masker klippet til av kartong i ulike farger, mønster til masker finner du nedlasting av HER

KL5A4709 _superhelt_bursdag_barnebursdag

En del av maskene og kappene hang jeg på en snor mellom et par trær – syntes det ble litt søtt ♥ Barna løp rett bort til de med en gang – gøy gøy gøy!

KL5A4705_superhelt_bursdag_barnebursdag

Gule og svarte ballonger fra FestFabrikken.no, Buzz-ballong og supermann-ballong har jeg  bestilt på Ebay.com Helium til ballonger finner du hos feks FestFabrikken (kode ToneroseDesign gir bittelitt rabatt)

KL5A4772_superhelt_bursdag_barnebursdag

To av mine superhelter… ♥

KL5A4666_superhelt_bursdag_barnebursdag

…og den tredje! ♥ Bursdagsbarnet! Jeg knipset bare bilder i forkant av barnehagebursdagen da jeg var litt opptatt så raskt alle barna kom, dermed ingen bilder av Lukas ifra denne bursdagsfeiringen. Tok til gjengjeld mange i familiebursdagene ♥ Det var en kjempefin dag, tusen takk til verdens beste barnehage!!

Håper dagens innlegg kan være til inspirasjon, lurer du på noe så send meg gjerne en mail ToneroseDesign@gmail.com

Ønsker deg en FANTASTISK lørdag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...