SuperMario // Borddekking // Barnebursdag

Super Mario – bursdag var kjempegøy, deler i dag noen bilder av borddekkingen i denne bursdagen!

Som vanlig brukte jeg hvitt stoff som duk! Disse bruker jeg til alt mulig, superlettvint å slippe å stryke duker – og disse kan kuttes til i passe lengde. Jeg har kjøpt disse i forskjellige farger for mange år siden på Jysk – lurer på om de opprinnelig kom i lengde på 5meter, men at det etterhvert ble endret til 3meter? Uansett, super-praktisk!

Jeg hadde bestilt opp små gym-bager / nett med Super Mario – tema i ulike farger for lenge siden, en til hver av gjestene. Daniel sin bursdag kommer alltid like brått på etter jul hvert år, dermed er det veldig deilig de gangene vi har gjort litt bursdagsforberedelser tidlig =) Disse kjøpte jeg på Ebay. Vi bestilte en til hver av barna, skrev navn på med svart vannfast tusj – og hang de på stolryggene.

I Photoshop laget jeg aktivitetsark/dekkebrikker som vi plasserte på hver kuvert. Disse kommer som gratis print på bloggen om du har lyst til å lage istand noe tilsvarende =)

Midt på bordet plasserte vi noen stetteglass som jeg malte som blomstene i Super Mario (brukte akrylmaling/hobbymaling, løsner om de legges i vann etter bursdagen) – disse fylte vi med tegnesaker til aktivitetsarkene.

Ellers pyntet vi bursdagsbordet med noen pappkopper (med wrapper som matchet!), popcornbegre, sjokolade-gullmynter og små SuperMario – lekefigurer.

Det tror jeg var det meste? Ja, også SuperMario – servietter da =)

Ønsker deg en DEILIG dag videre!

Stor klem =)

// alle innlegg i kategorien SUPER MARIO PARTY vil bli samlet HER

No Comments

Leave a Reply