SuperMario Party // Gratis etiketter / bordkort

Etiketter til SuperMario – party!

Til bursdagen til Daniel designet jeg etiketter – disse brukte vi både på dessertbordet, og som bordkort i barnebursdagen. Deler de i dag som gratis print om DU har lyst til å lage istand noe tilsvarende =)

Jeg skrev de ut på glossy fotopapir A4-størrelse, da blir fargene så sterke og fine! Til dessertbordet skrev jeg tekst på før jeg printet ut, til bordkortene printet jeg de ut blanke, også skrev bursdagsbarnet navnene på selv =)

Klikk på bildet under et par ganger, da blir det større og egner seg fint til utskrift. Husk å velge liggende format på skriveren =)

Kos dere med party-forberedelser!

Stor klem =)

// alle innlegg i kategorien SUPER MARIO PARTY finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply