Supersøte Cupcake-Kurver {Gratis Nedlasting}

supersøte cupcake kurver IMG_6309 komp
Velkommen! I dag kommer som lovet de søte cupcake-kurvene jeg designet, slik at du kan lage disse selv! Selv synes jeg disse er herlige både med og uten håndtaket/kurven – og passer perfekt til barnedåp, bursdag, venninnebesøk, sommerfesten.. ja, hva man måtte føle for! ♥ Jeg håper disse vil glede mange – vær så god! ♥
Klikk deg videre for å lese mer/laste ned filene..

IMG_6309
Jeg laget wrapperne i flere ulike farger – slik at de vil falle i smak hos flere. Da er det bare å velge favorittfargen sin! Tidligere har jeg skrevet et innlegg om hvordan man lager/monterer wrappere – om du er usikker kan du lese om det her
lyseblå wrapper m sommerfuglerlyserosa wrapper m sommerfuglerlysegrønn wrapper m sommerfugler
Klikk på bildet av wrapper’n du liker best, da blir det større. Deretter høyreklikker du på bildet og velger lagre bilde/kopier bildet. Så åpner du bildet i feks word, og justerer størrelsen slik at bredden blir 21cm. Jeg pleier å printe ut wrapperne på hvit “basic” kartong ifra Panduro, den kommer i 10pk og er rimelig grov – perfekt til wrapperne synes jeg! Wrapperne festes sammen med litt dobbeltsidig teip på innsiden av den ene kortsiden. Cupcakene steker man på vanlig måte i papirform, deretter smetter man de ferdigstekte, avkjølte cupcake’a oppi wrapperne etterpå.
håndtak lyseblå kurv
håndtak lyserosa kurv
håndtak lysegrønn kurv
…og håndtak for de som ønsker dette! Jeg klippet ut håndtakene til kurvene med mønstersaks slik at det ble søt “blondekant” på de – men man kan såklart fint klippe de med vanlig saks også!
IMG_6304
Det var det hele for i dag! ♥  Jeg håper disse falt i smak, gi meg gjerne et pip om du bruker de – koselig å høre om!! ♥
Kjempestas at du tittet innom bloggen i dag – jeg håper dagen din blir HERLIG!! Stor klem fra meg til DEG!

9 Comments

 • Tonerose on March 27, 2012

  Hei Anne Lene, Bare koselig! ♥ Hmmm… Her i norge kan man kjøpe iallefall på traktøren, jernia og staples av slike “standard” butikker. Ellers er det ganske mange andre butikker som har bakevarer, som panduro etc også. Hmmm.. Tittet du inn på siden til Manuela? hun tror jeg har en del linker til svenske nettbutikker som har kakeprodukter! :o)

  Off, ikke alltid like stas i starten med nytt utstyr – men heldige deg som har fått nytt da!! blir stas om ikke så lenge, er bare litt småknot og frustrerende i starten…! hihi!!

  Invitasjonene var kjempesøte! :o)

  Jeg lover å få lagt ut en innlegg straks med wrappere, og justere slik at det står 7år istedenfor 1! ♥

  Håper du får en herlig dag, og kos deg videre med bursdagsforberedelser!

  Stor klem!

 • Anne Lene on March 26, 2012

  Hei igjen.
  Leste andra inlegg du har skrivit om wrappers så jeg tenkte bara visa hvordan inbydelsekortene ser ut:
  http://www.barnkalaset.se/1617-hello-kitty-inbjudningskort.html

  Takk for all hjelp! /Anne Lene

 • Anne Lene on March 26, 2012

  Hej Tone.

  Koselig at du tar deg tid til å svare meg 🙂
  Idun heter hun og fyller 7 år 14 april. Vi kommer ha bursdagfeiringa med hennes venner den dagen og familjen dagen etter 🙂
  Wiltons produkter har jeg letet etter på NK og Åhléns men uten lykke…
  Jeg sliter litt med å få til dine fine wrappers. Har akkurat fått en ny pc med Windows 7, og word er så mye kranglete etter det. Likte min Vista 😉 men jeg skal få det til!
  Ha en kjempefin kveld!
  /Anne Lene

 • Tonerose on March 25, 2012

  Så gøy at du likte de Line! :o) Bare koselig, glad de falt i smak!!

  Håper du har en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on March 25, 2012

  Hei Anne Lene,

  Så stas med Hello Kitty bursdag!! :o) Formen jeg har brukt – tenkte du på hjerteformen? Den er ifra Wilton!!

  Jeg skal se om jeg ikke får laget et innlegg med wrapperne, hvor gammel blir prinsessa? Og når er dagen?

  Håper du har en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on March 25, 2012

  Hei Malene,

  Så gøy at du likte de! Har litt sansen for sommerfugler selv.. og i herlige pastellfarger må det jo bli vårlig! hihi.

  Her hadde jeg vaniljemousse og jordbærmousse (?) som krem, selv syntes jeg jordbær(? hmm, var det bringebær?) smskte litt kunstig, men vaniljemoussen syntes jeg var fin! Men uansett er sjokoladekremen min favoritt.. hihi!

  Håper du har en herlig kveld!

  Stor klem!

 • Har en drøm... on March 25, 2012

  Så herlige de var!!
  Tusen takk:)

 • Anne Lene on March 25, 2012

  Hejsan.

  Jag har stillt spörsmål för om Hello Kitty kakebordet 🙂 Tenkte gjöre lignende wraps og kake.

  Formen du har brukt till kaka hva heter den?
  Om du har tid skulle jeg bli kjempeglad om du kunne legge ut mallen på wrapsen 🙂

  Nydelige muffins i kurv 🙂
  Klem Anne Lene

 • Anonymous on March 25, 2012

  Å, disse var også helt herlige!! =)

  Vet ikke om de skreiv om det i går. Men hvilken glasur/krem har du oppå cupcakene? ser ut som to forskjellige?

  Hilsen Malene

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...