Supersøte mini-hagemøbler til gutta!

IMG_4497 hagesett til barn
Velkommen til ToneroseDesign! ♥ I dag jeg få dele det siste tilskuddet mitt til hagen med dere – nemlig dette supersøte mini-mini cafèsettet! Kan det bli nusseligere?? hihi.  Jeg har hatt lyst til å kjøpe dette settet lenge, men synes desverre prisen har vært lovlig stiv.. Men, nå har de det på salg til 1/3 av prisen! Yay!! Gutta INSISTERTE på å få lov til å ha piknik her så fort vi kom hjem, og det var det klart de fikk lov til. Sommerlykke! ♥ Disse møblene kommer garantert til å bli godt brukt, helt herlig! Jeg synes disse møblene er så utrolig skjønne, akkurat som vanlige store møbler, men bare i bitteliten utgave.. hihi! ♥ For de som lurer på det, har jeg kjøpt settet på Hageland – og prisen var 399,-
Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen min i dag – jeg håper dagen din blir HERLIG! Her hos meg står det kakebaking på programmet i dag, gleder meg til å gå igang med dekoreringen! ♥ Stor klem!
tonerose underskrift

6 Comments

 • Tonerose on July 29, 2012

  Hei Linn,

  Ja, er de ikke herlige? Hmm.. Jeg mener hageland har en del butikker rundt omkring – men det er nok ikke like mange av de som feks plantasjen! De to urnene som står midt på plassen har jeg kjøpt på nordby senter – en interiørbutikk i andre etasje der. Men det er n stund siden.. Jeg synes de er NYDELIGE, men desverre er de ikke frostsikre, og dermed har de begynt å løsne litt i mønsteret.. (grmfgh) Hvor store ønsker du deg? Jeg kjøpte et par mindre (i plast!) på europris (!) i år, de har jeg plassert på hver side av stien inn i hagen.. Skal se om jeg får knipset et bilde av de etterhvert!

  Jeg håper du har hatt en herlig helg!

  Stor klem!

 • Tonerose on July 29, 2012

  Hei Lene,

  Mhmm, det tviler jeg ikke på! De har allerede kost seg masse der, kjempestas!! hihi.

  Hjertelig takk søta! Jeg håper du også har hatt en herlig helg!

  Stor klem!

 • Tonerose on July 29, 2012

  Hei MissMette,

  Hihi, ikke sant? Jeg synes de er supersøte!!

  Hjertelig takk for det! Jeg håper du også har hatt en flott helg!

  Stor klem!

 • Anonymous on July 29, 2012

  Å d var supre møbler, tror ikke vi har den butikken her… men dem svarte urnene dine, hvor er dem fra… leter og leter men finner ingen som er slik jeg ser for meg 😉

  Hilsen Linn, Sarpsborg

 • Lene on July 27, 2012

  Så herlige små hagemøbler til gutta, tenker det blir mange koselige pikniker der 🙂

  Ønsker deg en strålende fin dag og en flott helg 🙂

  Stor klem

 • MissMette on July 27, 2012

  Så søtt ღ herlig små møbler… 🙂 Ønsker deg en fin fredag og helg. Klem fra Mette

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...